Kaune koncertuos popmuzikos veteranai Sandra, Fancy ir „Joy“

Lapkričio 29 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuos tūkstančius gerbėjų pasaulyje turintys vyresnės kartos popmuzikos atlikėjai – Fancy, Sandra ir grupė „Joy“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2014, 3:44 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:50 PM

Daugiau nei tūkstantis koncertų JAV, Europoje, Azijoje, daugiau nei 34 milijonai parduotų albumų - tai koncerto dalyvių pasiekimai.

Vokietijos dainininkas Manfredas Alois Segiethas pasaulyje yra žinomas Fancy slapyvardžiu. Kadaise tėvo į vienuolyno mokyklą išsiųstas Fancy karjeros aukso amžių išgyveno praėjusio amžiaus devintajame ir dešimtajame dešimtmečiuose.

Turbūt su žiburiu ne tik Europoje reikėtų ieškoti žmogaus, negirdėjusio jo hitų „Slice Me Nice“, „Flames of Love“, „Chinese Eyes“, „Bolero“, „Lady of Ice“.

Fancy ir dabar aktyviai koncertuoja, kuria bei prodiusuoja muziką.

Disko stiliaus karaliene vadinama buvusi grupės „Arabesque“ vokalistė bei garsaus muzikinio projekto „Enigma“ dalyvė Sandra pasaulį lyg bombomis apmėtė savo hitais – „Maria Magdalena (I’ll Never Be)“, „Heaven Can Wait“, „In The Heat Of The Night“, „Secret Land“, „Little Girl“, „In The Heat Of The Night“, „Innocent Love“, „Hiroshima“, „Everlasting Love“, prieš dvejus metus išleido jau keturioliktąjį savo albumą „Stay In Touch“, o kelias dainas įrašė specialiai Rusijos klausytojams.

„Touch by Touch“, „Valerie“, „Hello“, „Japanese Girl“ - austrų grupės „Joy“ hitų sąrašą galima tęsti ilgai.

Sandros hitas „Maria Magdalena (I’ll Never Be)“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.