R.Janavičiaus atminimas bus įamžintas ypatingu leidiniu

„Šiandien turime galimybę prisiminti ne tik gražiausias daininko Rolando Janavičiaus dainas, bet ir patį atlikėją, kuris gyvenimo sceną paliko 2007 metais. Net ir prabėgus beveik dešimtmečiui, Rolando dainos vis dar gyvos gerbėjų mintyse ir širdyse", - skelbia įrašų leidykla „Zuzi".

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 10, 2014, 5:56 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 6:07 PM

R.Janavičiaus muzikinė kelionė prasidėjo muzikos mokykloje, kur jo širdį patraukė dainavimas. Talentingas vaikinas greitai buvo pastebėtas profesionalų - 1987-aisiais jis pradėjo karjerą viename populiariausių to meto lietuviškų ansamblių „Nerija", tikroje žvaigždžių kalvėje. Vėliau penkerius metus dainavo grupėje „Rondo", kurios muzikiniame kraityje - daugybė šlagerių.

Netrukus R.Janavičius debiutavo ir kaip solo atlikėjas. Puikus vokalistas, išradingas ir visuomet naujovėms atviras scenos žmogus netruko pelnyti publikos simpatijas. Nuo 1995-ųjų kas dveji metai pasirodydavo jo dainų albumai. Paskutinis – „Lūpos kaip medus” - buvo išleistas 2006-aisiais.

Naujai išleistame R.Janavičiaus albume „Gyvenimo ratu“ sudėtos geriausias dainininko repertuaro dainos, tokios kaip „Rytas perone“, „Apkabink mane“, „Sudie, Eliza“. Kiekviena daina kupina nuoširdumo, kuriuo nuolat dalinosi ir pats Rolandas, todėl iki šiol skamba jo talento gerbėjų širdyse.

Visos lėšos už parduotus albumus bus skirtos R.Janavičiaus atminimo įamžinimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.