Roko legendas AC/DC palieka gitaristas, bet grupė nesiskirsto

Nuo šios savaitės pradžios sklindanti žinia, jog australų grupė AC/DC ruošiasi išsiskirstyti, yra neteisinga. Taip britų žiniasklaidai teigė grupės vokalistas Brianas Johnsonas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2014, 5:10 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 2:19 PM

Gandas, kurį šią savaitę paskleidė viena Australijos radijo stočių, skelbia, kad 41-erius metus gyvuojanti grupė netrukus paskelbs išsiskirstanti. Nurodoma priežastis – grupės gitaristo ir vieno iš įkūrėjų Malcolmo Youngo liga, dėl kurios jis negali koncertuoti.

Komentuoti šią situaciją atsisakė ir grupės vadybininkai, ir jos įrašus leidžianti kompanija „Columbia“, tačiau trečiadienį AC/DC vokalistas B.Johnsonas nutraukė tylą.

Britų dienraščiui „The Telegraph“ jis patvirtino, kad grupė kitą mėnesį keliaus į Vankuverį ir ten pamėgins įrašyti naujų dainų.

„Paimsime gitaras ir pažiūrėsime, kas gausis, ar kas turi melodijų ar idėjų“, - gandus apie tai, kad grupė nusprendė skirstytis, paneigė B.Johnsonas.

Dainininkas patvirtino, kad vieno iš grupės narių sveikata yra prasta.

„Vieną iš vaikinų kamuoja sekinanti liga, bet nenoriu daug apie tai kalbėti. Jis labai išdidus ir mėgsta privatumą, nuostabus bičas. Mes pažįstami 35 metus ir aš labai juo žaviuosi.

Nenoriu sakyti nieko apie ateitį ar atmesti jokios galimybės“, - sakė B.Johnsonas.

Anksčiau jis yra teigęs, jog grupė, kuri pernai minėjo karjeros 40-metį, šia proga norėtų surengti 40 didelių koncertų. Trečiadienio pavakarę AC/DC socialiniuose tinkluose vis dėlto atskleidė, kad po 40-ies grupei skirtų metų ją palieka M.Youngas – dėl sveikatos problemų. Gitaristas dėkoja gerbėjams už palaikymą.

 Trumpame pranešime pabrėžiama, kad grupė toliau kurs muziką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.