M.Linkytė persikūnijo į JAV popdievaitę L.Del Rey

Ketvirtadienio vakarą populiariame Vilniaus senamiesčio bare „Kas Kas“ skambėjo amerikiečių popžvaigždės Lanos Del Rey dainos. Žinoma, atliekamos ne pačios autorės – jos repertuarą sudainuoti nusprendė populiari lietuvių atlikėja Monika Linkytė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2014, 12:07 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:17 PM

Pernai vasarą Vilniuje viešėjusios Lanos dainų koncertas pritariant gyvai grojančiai grupei – naujausias Monikos projektas, kurį ji ketina pristatyti ne vieno Lietuvos miesto publikai.

Publika Vilniuje Monikos pasirodymą sutiko šiltai – dainininkė neslėpė, kad to ir tikėjosi, mat L.Del Rey hitai mūsų šalyje yra išties populiarūs.

„Draugai dažnai prašo padainuoti Lanos dainų. Man jos taip pat patinka, taip ir gimė idėja įkūnyti šią scenos divą“, - juokėsi Monika.

Pasirodymui ji paruošė ne tik Lanos hitų programą, bet ir pasistengė perteikti JAV atlikėjos įvaizdį - pasipuošė balta suknele ir plaukų apdangalu su gėlėmis, kokį mėgsta L.Del Rey.  

Šįmet „Eurovizijos“ atrankoje dalyvavusi, o prieš savaitę atranką į Jūrmaloje rengiamą didelį festivalį „Naujoji banga“ laimėjusi Monika nemano, kad atlikti kitų artistų repertuarą koncertuose yra blogai.

Šiuo metu ruošiamos originalios dainos pačios atlikėjos albumui, tačiau atlikėja pastebi, kad koncertuose publika puikiai priima lietuvių dainuojamus užsienio žvaigždžių hitus.

Monika garsėja linksmu paauglišku įvaizdžiu, o L.Del Rey – mąsli ir net kiek flegmatiška. Lietuvių dainininkė sako, kad tai jai visiškai netrukdo.

„Juk nebūtina visada straksėti scenoje, kad parodytum energiją. Čia ir slypi visas įdomumas.

Lanos dainos puikiai tinka visiems mylintiems romantikams“, – sakė atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.