Paaiškėjo, kas apšildys „Nine Inch Nails“ koncertą Rygoje

Gegužės 6-ąją Baltijos šalių melomanų laukia neeilinis įvykis – Rygos arenoje koncertą surengs JAV grupė „Nine Inch Nails“. Trečiadienį atskleista, kas apšildys vienos įtakingiausių pastarųjų poros dešimtmečių grupių šou – šis vaidmuo patikėtas amerikiečių atlikėjui Cold Cave.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 23, 2014, 4:35 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:22 PM

Vienintelį koncertą Baltijos šalyse surengsiantys „Nine Inch Nails“ su grupės lyderiu Trentu Reznoru priešakyje į Rygą atvyks jau kitą savaitę.

Mat pasirodymas šiame mieste pradės pirmąjį grupės koncertų turą Europoje po šešerių metų pertraukos. Todėl grupė ketina visą savaitę repetuoti Rygos arenoje, kad pasiruoštų tobulam šou.

1988-aisiais susibūrusios grupės koncertai visada pasižymi ypatingais technologijų sprendimais.

„Mano tikslas – kad tai būtų kone filmas, kad išlaikytų jūsų dėmesį ne tik garsais, bet ir vaizdais. Tai lyg kelionė“, - būsimąjį koncertą apibūdina T.Reznoras, pagarsėjęs ir kaip vienas iš muzikos filmams „Socialinis tinklas“ bei „Mergina su drakono tatuiruote“ autorių.

Šou, kurį pamatys Baltijos šalių publika, kurti padėjo kompanija „Moment Factory“, dirbusi su Justinu Timberlake'u, Madonna, „Bon Jovi“ ir kitomis žvaigždėmis.

Į Rygą su grupe atvyksta 40 žmonių komanda – perspėta, kad repeticijos gali trukti net 24 valandas be pertraukos.

„Nine Inch Nails“ neseniai po penkerių metų pertraukos išleido albumą „Hesitation Marks“, kurį žurnalas „Spin“ pavadino „svarbiausiu meno pareiškimu, kurį T.Reznoras yra padaręs nuo praėjusio šimtmečio pabaigos“.

Koncertą apšildysiančio Cold Cave tikrasis vardas – Wesley Eisoldas. Muzikantas, poetas, leidėjas yra muzikavęs su Becku ir Cat Power.

Jo kūryba apibūdinama kaip sintetinės popmuzikos, „new wave“ ir gotikos žanrų derinys.

Bilietus į „Nine Inch Nails“ koncertą mūsų šalyje platina „Bilietų pasaulis“.

„Nine Inch Nails“ atliekama daina „The Hand That Feeds“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.