„Aerosmith“ viešnagė Lietuvoje bus neįtikėtinai ilga

Gegužės 21 dieną „Siemens“ arenoje pirmą kartą Lietuvos publikai koncertuosiantys roko dievai „Aerosmith“ koncerto organizatoriams atskleidė viešnagės Vilniuje detales. Grupės nariai sostinėje nusprendė pasisvečiuoti neįprastai ilgai – net tris paras.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2014, 12:52 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:01 AM

„Ryškiausių užsienio žvaigždžių koncertus Lietuvoje organizuojame jau dešimtmetį, tačiau atvejų, kad atlikėjas ar grupė, planuodami surengti vos vieną koncertą, šalyje svečiuotųsi tris paras, buvo vos keletas. Dažniausiai atlikėjai atvyksta koncerto dieną ir išvyksta dieną po jo, retesniais atvejais atskrenda dieną prieš.

Ką „Aerosmith“ penkiukė veiks ir kaip savo laisvalaikį leis sostinėje, kol kas nežinome. Iš grupės vadybininkų negavome jokių klausimų ar prašymų“ – atviravo „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Į Vilnių „Aerosmith“ atskris likus dviem dienoms iki koncerto, t. y. gegužės 19 d., pirmadienį. Iš sostinės ekstravagantiškieji rokeriai iškeliaus gegužės 22 d., ketvirtadienį. Į Lietuvos sostinę pasaulinės žvaigždės atskris privačiu lėktuvu. Beje, pastarasis turi vardą – grupės vyrukai jį vadina „Airforce One“.

Viešėdama Vilniuje grupė mėgausis prabanga. Nors „Aerosmith“ koncerto Lietuvoje organizatoriai privalo išlaikyti konfidencialumą ir negali atskleisti visų grupės atvykimo ir viešnagės detalių, J.Vėželis atskleidė, jog „Aerosmith“ pageidavo tik geriausio miesto viešbučio ir prabangiausių apartamentų.

Pirmas Lietuvoje ir vienintelis visame regione „Aerosmith“ koncertas yra įtrauktas į grupės pasaulinių gastrolių „Global Warming Tour“ tvarkaraštį. Nors šios gastrolės yra skirtos pristatyti naujausią grupės albumą „Music From Another Dimension!“, koncertuose skamba geriausi „Aerosmith“ hitai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.