Tik lrytas.lt: pamatykite tikrąjį Vilijos „eurovizinį“ įvaizdį

Gegužės 8-ąją Lietuvos atstovė Vilija Matačiūnaitė žengs į sceną „Eurovizijos“ konkurse Kopenhagoje. Tačiau kaip ji atrodys šiame renginyje, iki šiol buvo laikoma paslaptyje. Šiandien pirmieji tikrąjį jos „eurovizinį“ įvaizdį gali pamatyti lrytas.lt skaitytojai.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Kopenhaga

May 1, 2014, 3:50 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:27 AM

Šią savaitę dainininkė atskleidė dalį kortų - „Eurovizijos“ repeticijoje pasipuošė balerinos sijonėliu, o jos pritariančios vokalistės – ilgomis pirštinėmis.

Tačiau tai buvo tik nedidelė užuomina – iš tiesų atlikėja ir jos talkininkai „Eurovizijoje“ atrodys kur kas įspūdingiau.

Dainininkės kūną aptemps juodos ir „elektrinės“ spalvų triko. Šios spalvos dominuos ir šokėjo Šarūno Kirdeikio bei pritariančiųjų vokalisčių aprangoje. Pastarosioms paruošti ekstravagantiškos formos perukai.

Šokėjui Š.Kirdeikiui pasiūto kostiumo kelnės turi detalių, kurios gali atrodyti kiek provokuojamai.

Visa komanda scenoje kiek primins fantastinio filmo personažus – tai tikriausiai yra vienas ryškiausių įvaizdžių, Lietuvai sukurtų per visą šalies dalyvavimo „Eurovizijoje“ istoriją.

Kai kurios įvaizdžio detalės gali keistis – po antrosios Vilijos repeticijos „Eurovizijos“ scenoje. Jos metu bus galima įvertinti, kaip šie įspūdingi kostiumai atrodo ekrane. Kostiumų autoriai: dizainerė Aina Zinčiukaitė, „Dress me“, „O!“ komanda Olga Filatova-Kontrimenė ir Miglė Janušaitė. Šukuosenomis ir makiažu rūpinasi Jurgita Malakaustaitė. 

Vilija į Kopenhagą atsigabeno ir aprangą, kuria pasidabinusi savaitgalį žengs didžiojo konkurso atidarymo raudonuoju kilimu.

Planuojama, kad balerinos sijonėlis išliks, tačiau ant galvos Vilija užsimaukšlins kepuraitę ir apsiaus masyvius batus – taip pabrėždama savo padūkusios mergiotės įvaizdį.

„Tai nėra atsitiktinis įvaizdis. Kai fotografavomės „Eurovizijos“ fotosesijai, labai norėjau lūpas nusidažyti „elektrine“ spalva. Man atrodo, ji atitinka dainos nuotaiką. Ir šiaip man patinka. Šios spalvos nemažai yra mano ką tik išleisto albumo viršelyje“, - scenos kostiumus portalui lrytas.lt komentavo V.Matačiūnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.