Atlikėjas Usheris gailisi išpopuliarinęs J.Bieberį

Daugiau nei prieš 6 metus pamatus svaiginamai popmuzikos atlikėjo Justino Bieberio karjerai padėjęs pakloti garsus amerikiečių atlikėjas Usheris dabar gailisi anuomet susidėjęs su skandalinguoju paaugliu. Kai 2008 metais Usheris ištiesė pagalbos ranką dar nė 15-os neturinčiam kanadiečiui, nesitikėjo, kad vieną dieną jo auklėtinis taps tikru maištautoju, nejaučiančiu jokio dėkingumo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-09 22:42, atnaujinta 2018-02-14 03:00

Pasak šaltinių, Usheris kategoriškai pakeitė nuomonę apie J.Bieberį ir dabar 20-metį vadina arogantišku ir nedėkingu kvailiu.

„Usheris visuomet palaikė Justiną. Net ir per skandalingą J.Bieberio suėmimą Majamyje Usheris rado laiko ir noro nuvykti pas savo auklėtinį, kad įkrėstų jam šiek tiek proto. Tiesa, nieko gero iš to neišėjo.

Bet Usherio kantrybė galutinai trūko, kai pamatė vaizdo įrašą iš teismo posėdžio. Justinas atrodė pasipūtęs, elgėsi nepagarbiai ne tik teisininkų, pareigūnų ir teisėjo atžvilgiu, bet ir, paminėjus Usherį, apsimetė jo nepažįstąs. Didžiausią pykti sukėlė tai, kad J.Bieberis nė trupučio nesijaučia dėkingas Usheriui už didelį indelį į jo karjerą“, – portalui „Showbizspy“ teigė šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.