Duetas „The Perfect Pill“ atsisveikina paskutiniu vaizdo klipu

Duetas „The Perfect Pill“ pristato naują vaizdo klipą kūriniui „Žmogus žmogui vilkas“. Nors daugelis klausytojų jau žino apie grupės išsiskyrimą, šis darbas vainikuoja puikius kolektyvo gyvavimo metus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 14, 2014, 3:05 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:09 PM

Prieš daugiau nei 10 metų susikūrusią grupę, kuri anksčiau vadinosi IR, pastaruoju metu sudarė du nariai: vokalistas bei gitaristas Germanas Skoris bei energingasis būgnininkas Joshas McClungas. Per grupės gyvavimo laikotarpį muzikantai sugebėjo laimėti dešimtis apdovanojimų, išleisti keturis albumus bei dvigubai tiek singlų.

Lietuvoje „The Perfect Pill“ sutraukdavo šimtus gerbėjų į savo koncertus, bet taip pat spėjo užkariauti Suomijos, Lenkijos, Vokietijos, Anglijos bei Nyderlandų publikos simpatijas.

Produktyvieji rokeriai, kurie dėl būgnininko Josho išvykimo į gimtąją Ameriką nutraukė veiklą, pristato paskutinį vaizdo klipą dainai „Žmogus žmogui vilkas“, kurtą kartu su hiphopo atstovais „G&G Sindikatu”.

„Šis darbas yra atsisveikinimas su klausytojais. Norėjosi, kad tai įvyktu aukšta nata ir kokybišku darbu – o šis klipas būtent toks ir yra. Jame užfiksuoti smagiausi mums kaip grupei praeitų metų vaizdai, kai kartu su „G&G Sindikatu“ grojome didžiausiuose Lietuvos festivaliuose ir koncertinėse aikštelėse – tikros emocijos, „draivas“ ir jėga!“ – pozityvia energija trykšdamas atvirauja G.Skoris.

Taip pat teigiamai ir šiltai apie duetą atsiliepia ir šio kūrinio bendraautoriai „G&G Sindikato” vyrukai. Plokštelių grojimo virtuozas Artūras Matkevičius-DJ Mamania neslėpė, jog visą pažinties laiką su „The Perfect Pill“ buvo stebinamas tiek unikaliu skambesiu įrašuose, tiek koncertinės programos apipavidalinimu ir realizavimu.

„Visuomet buvo jausmas, kad turiu vytis jų mintis, idėjas, o priartėjus prie to, visad gimdavo puikūs dalykai, kuo iki šiol labai džiaugiuosi ir dar džiaugsiuosi ilgai“, - apie bendrus grupių darbus ir klipą atsiliepia DJ Mamania.

Tam, kad klipas išvystų dienos šviesą, daug pastangų įdėjo vizualinio darbo meistrai, „inFilmic“ komandos nariai Karolis Pašnikovičius ir Vytautas Gradeckas.

Paskutinis grupės klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.