„Elle G“ antrąjį gimtadienį paminės koncertu planetariume

„Žemė – vienintelė žinoma planeta, kurioje gali būti gyvybė. Tačiau yra dar viena, kurioje švenčiami gimtadieniai.“ Tokia trumpa žinute merginų duetas „Elle G“ iš Vilniaus kviečia klausytojus paminėti grupės dvejų metų gimtadienį. Skrydis į „Elle G“ gimtadienio planetą įvyks gegužės 22 dieną Vilniaus Universiteto planetariumo Žvaigždžių salėje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2014, 10:19 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 10:37 PM

Giedrė Nalivaikaitė ir Elena Augustinaitė groti pradėjo dviese. Su ukulele, aksominiais balsais ir keletu barškučių sename lagamine ėmė keliauti iš koncerto į koncertą, savaip interpretuodamos ir perdainuodamos praėjusio amžiaus 3–8 dešimtmečių melodijas.

Pastaruosius metus merginos skyrė įkvepiančioms kelionėms. Du mėnesiai Berlyne, mėnuo Amerikoje ir daug kelionių po Lietuvos miestus ir miestelius. Vienas iš kelionių rezultatų – subrendęs debiutinis „Elle G“ albumas „Never Ending Story“, šią žiemą pristatytas muzikos klube „Tamsta“. Per dvejus dueto gyvavimo metus merginos ne tik sukaupė nemažą instrumentų bagažą, bet pamažu ėmė kurti ir savo dainas.

Grįžusios iš pirmojo Mėnulyje pripėdavusio astronauto tėvynės „Elle G“ nepamiršo Lietuvos tarpukario muzikinio paveldo. Gimtadienio planetos koncerte skambės ne tik dainos iš debiutinio albumo „Never Ending Story“, bet ir naujai prikeltos, dar niekur negirdėtos lietuviškos melodijos.

Duetas, dainuojantis anglų, prancūzų ir vokiečių kalbomis, sukaktį sutiks su koncertu, kurio pusę programos sudarys lietuviškos dainos. Gimtadienio proga merginos lietuvių kalba žada padainuoti ir savo kūrybos dainą.

„Elle G“ gimtadienio vieta, kaip ir pats koncertas, yra ypatinga. Po žvaigždėtu planetariumo dangumi Elena ir Giedrė kviečia savo klausytojus kartu nupūsti kosmoso dulkes nuo retro melodijų, pasiklausyti naujų dainų ir naujų instrumentų skambesio.

Apie merginas visą gimtadienio vakarą žada suktis muzikiniai palydovai. Su gimtadieniu grupę sveikinti pasiruošę broliai Mantas ir Šarūnas Joneikiai, geriau pažįstami iš grupės „Garbanotas Bosistas“, žavusis kontra(bosistas) Kipras Pugačiukas, žmogus iš stygų planetos Vytautas Narkevičius (smuikas), skalbimo lentą muzikos instrumentu paverčiantis Dangiras Bugas, bičiulis obojininkas Laurynas Duoba bei būgnininkas iš ritmo planetos – Jonas Narbutas.

„Elle G“ žada ir gimtadienio dovaną klausytojams – koncerto metu debiutinį albumą „Never Ending Story“ bus galima įsigyti už specialią kainą.

Kviesdamos kartu pakilti į „Elle G gimtadienio planetą“ merginos Vilniaus Lazdynų baseine nufilmavo specialų klipą:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.