„Liūdni slibinai“ šį vakarą savo muzikos užkratą skleis Londone

Jau šį ketvirtadienį, gegužės 15 d. „Liūdni slibinai“ surengs gyvo garso koncertą Londone. Dieną prieš koncertą į Jungtinės Karalystės sostinę atvykę atlikėjai nusprendė gaudyti kadrus ne su miesto įžymybėmis, o su liūdnesniais, ne visiems gerai pažįstamais objektais ir subjektais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2014, 6:25 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 9:51 PM

Tai trečiasis „Liūdnų slibinų“ muzikinis vizitas Londone. Šįkart koncerte grupė pristatys čia dar neskambėjusią programą su naujausio savo rinkinio „Imkit mane ir klausykit“ dainomis. Artistiškais gyvais pasirodymais garsėjantys atlikėjai teigia, kad būtent Londone jie yra pasiekę publikos išreikalaujamų pakartojimų rekordą.

„Iš publikos veidų, regis, kad jie apie tą patį šypsosi, apie tą patį liūdi ir apie save nutyli tiek Vilniuje, tiek Londone“, - kalba „Liūdnų slibinų“ vokalistas Dominykas Vaitiekūnas.

Praėjusią savaitę danos „Girdžiu, ką jūs tylite“ vaizdo klipą pristačiusi grupė Londone ketina surengti tikrą gegužinę. Gegužės 15 dienos vakarą Londono klube „Cargo“ publikai bus demonstruojamas garsusis Dominyko lazerių šou, skaitomos ištraukos iš įžvalgiosios Vaido Kublinsko poezijos. Grupės būgnininkas Gediminas Augustaitis ir bosine gitara grojantis Laimis Matas pasidalins specialaus projekto „Be aktorių“ improvizuotu muzikiniu numeriu.

Paklausti, ar Londone jau turi pamėgtas savo vietas, „Liūdnų slibinų“ nariai teigia, kad dar per daug nepažintų ir nematytų vietų, kad lankytųsi tose pačiose. Tačiau V.Kublinskas prisipažino, kad jam nepavyksta atsilaikyti prieš knygynus, kurie užburia nepadoria pasirinkimo platybe. Aistė Lasytė išsidavė, kad kaip moteriškos giminės atstovė grupėje, nespjauna į apsipirkimą rūbais. O į lagaminą susitalpinęs Dominykas Vaitiekūnas pasidžiaugė, kad būdamas Londone visada apsilanko „Liūdnų slibinų“ koncerte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.