„Aerosmith“ lyderio šou: gatvėje bučiavo lietuves ir uždainavo

Į Vilnių atvykę grupės „Aerosmith“ nariai nenuobodžiauja. Trečiadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje koncertą surengsiančios garsios JAV grupės nariai antradienį toliau tyrinėjo Lietuvos sostinę. Grupės lyderis Stevenas Tyleris  puikiai nusiteikęs prie viešbučio bučiavo gerbėjas, o prie Prezidentūros net ir uždainavo.

S.Tylerį sužavėjo jo dainą sugrojusios lietuvės – atlikėjas mielai prisijungė padainuoti.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
S.Tylerį sužavėjo jo dainą sugrojusios lietuvės – atlikėjas mielai prisijungė padainuoti.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 20, 2014, 3:33 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 5:38 PM

Būrelis merginų  prie sostinės viešbučio „Kempinski“ „Aerosmith“ muzikantų laukė nuo pat ryto – trokšdamos gauti autografą ar nusifotografuoti su savo dievukais.

Grupės lyderis 66-erių S.Tyleris porą sykių jas linksmai paerzino – vis išeidavo į balkoną ir pamojuodavo, sukeldamas garsų gerbėjų cypimą.

Popiet dainininkas su gidu galiausiai išėjo pasivaikščioti, bet prieš tai geras penkiolika minučių prie viešbučio durų dalijo autografus gerbėjoms ir mielai su jomis fotografavosi. Vokalistas pasirodė itin dėmesingas – pasirašydamas klausė kiekvienos gerbėjos vardo.

Kelioms merginoms itin pasisekė – žymusis roko dainininkas jas apkabino ir apdovanojo bučiniais į skruostą.

Į kuodą ilgus plaukus surišęs dainininkas net ir išėjęs pasivaikščioti liko ištikimas roko žvaigždės įvaizdžiui – žvilgsnį traukė masyvūs auskarai ir mėlynai nulakuoti kojų pirštų nagai.

Prie Prezidentūros jo laukė staigmena – dvi merginos su akordeonu ir smuiku, kurios iškart užgrojo „Aerosmith“ hitą „Crazy“.

Apstulbęs S.Tyleris šypsojosi, o tada apkabino lietuves muzikantes ir uždainavo kartu.

„Taip nutinka tik Vilniuje“, – į kameras šūktelėjo dainininkas, o tada paprašė merginų telefono numerių. Muzikantės Aurelija ir Simona prisipažino, kad specialiai ruošėsi ir tikėjosi „Aerosmith“ lyderio dėmesio – kartu nufilmuota daina turėtų tapti jų vaizdo klipu.

Po akimirkos S.Tyleris pamatė lietuviams gerai žinomą veidą – prezidentūros aikštėje TV laidai kaip tik filmavosi LRT laidų vedėjas, grupės „Liūdni slibinai“ dainininkas Dominykas Vaitiekūnas.

Stevenas tuoj pat įšoko į kadrą – vyrai kelias minutes linksmai šnekučiavosi. „Aerosmith“ dainininkas susidomėjo Dominyko raudona varlike – šis paaiškino, kad ją nusipirko Kaziuko mugėje.

„Tai tokia didžiulė moteris, kuri kasmet kovo mėnesį dvi dienas nuoga vaikšto po miestą“, – kas yra Kaziuko mugė, paaiškino D.Vaitiekūnas.

„Mano gimtadienis – kovą. Kodėl manęs čia nebuvo“, – susikrimto Stevenas ir paprašė Dominyko varlikę jam padovanoti. Kiek pasvarstęs „slibinas“ sutiko – S.Tyleris tuoj pat ją užsirišo.

Paklaustas, ką veikė pirmadienio vakarą, S.Tyleris atskleidė, kad vakarojo Vilniaus mero Artūro Zuoko namuose.

„Su meru, jo gražia žmona ir vaikais. Jis mums parodė, koks gražus Vilnius. O tada ėjome pasivaikščioti po miestą, žmonių buvo mažai, niekas netrukdė grožėtis“, – pasakojo Stevenas.

Netrukus jo laukė dar viena staigmena – pamačiusi šurmulį, į aikštę išėjo Prezidentūros darbuotoja ir pakvietė užsukti.

„Aerosmith“ lyderis su palyda mielai kvietimą priėmė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.