Pamatykite „Aerosmith“ žvaigždžių užkulisių kambarius

„Aerosmith“ koncerto organizatoriai pasidalino užkulisių nuotraukomis. Kiekvienam iš penkių „Aerosmith“ narių pagal kiekvieno pageidavimus arenos užkulisiuose buvo paruošti atskiri persirengimo kambariai, sumontuota įspūdingo dydžio scena, šviesos ir garso įranga.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-21 15:05, atnaujinta 2018-02-13 16:39

„Persirengimo kambarius grupės nariams pradėjome ruošti dar vakar, o šiandien jie buvo papildyti ir papuošti grupės narių asmeniniais daiktais, kuriuos jie vežiojasi iš vieno miesto į kitą.

Įspūdingai atrodo ir scena. Kadangi dalies scenos dalių grupė nesivežioja, o prašo parūpinti vietinių koncertų organizatorių, kai kurios jų buvo užsakomos ir gaminamos specialiai šiam koncertui – niekas iš kaimyninių valstybių jų neturėjo, todėl neturėjome galimybės išsinuomoti“, – atskleidžia „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Vakar sunkvežimių kolona iš Bulgarijos sostinės Sofijos į Vilnių atsigabeno daugiau nei 50 tonų „Aerosmith“ koncerte naudojamos įrangos. Pastaroji buvo iš karto pradėta montuoti. Arenos salę puošia ir kone per du trečdalius jos nusidriekusi daugiau nei 300 kv. metrų scena.

Bene didžiausiu jos privalumu įvardijamas į žiūrovus išsikišęs ilgas podiumas, kurio gale įrengta mažoji scena, leisianti grupės lyderiui Stevenui Tyleriui būti visai šalia žiūrovų.

„Aerosmith“ koncertą šįvakar aptarnaus 60 su grupe atvykusių žmonių komanda. Į grupės pasaulines gastroles „The Global Warming Tour“ įtrauktame koncerte skambės ne tik naujausi JAV žvaigždžių kūriniai, bet ir per ne vieną dešimtmetį visų pamilti hitai. Tiesa, tiksliai atspėti, kokius kūrinius bus galima išgirsti „Siemens“ arenoje – sudėtinga. Grupė mėgsta improvizuoti ir stebinti.

„Skelbdami apie „Aerosmith“ koncertą Lietuvoje, manėme, kad juo domėsis vyresnio amžiaus auditorija, tačiau bilietų pardavimams įsibėgėjant pamatėme, kad stipriai klydome. Grupės koncertu domisi labai skirtingo amžiaus publika. Tuo įsitikinti buvo galima ir per pastarąsias keletą dienų grupės lyderiui S.Tyleriui lankantis sostinės centre – jo ir grupės gerbėjų būryje buvo apstu jaunų žmonių“, – sako J.Vėželis.

Į pirmąjį „Aerosmith“ koncertą Lietuvoje ir vienintelį visame regione jau parduota kiek daugiau nei 10 tūkst. bilietų. Tarp žiūrovų tikimasi išvysti ne tik būrį Lietuvos žvaigždžių, bet ir aukščiausio rango šalies valdžios pareigūnų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.