Reperio Eminemo įkvėpėjai „Onyx“ koncertuos Lietuvoje

Viena įtakingiausių repo grupių iš Niujorko – „Onyx“ – pagaliau pasirodys Vilniuje. Speciali „burn Energy Session“ su legendomis apipinta grupe įvyks birželio 2 dieną menų fabrike „Loftas“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2014, 11:13 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 5:04 PM

„Mes iš tikrųjų palikome didelę žymę hiphope. Esame pirmoji, net ne pirmoji, o bene vienintelė repo grupė, priverčianti minią šokinėti vieni per kitus, šokti nuo scenos, laistytis vandeniu. Mes netgi pradėjome plikos galvos madą, o tai buvo labai seniai“, – sako „Onyx“ lyderis Sticky Fingaz, kuris pats neretai neatsispiria pagundai smarkiai pasiautėti scenoje.

„Onyx“ – gangsterių repo kolektyvas iš Niujorko, kuris dėl savo gatvinio įvaizdžio, smarkių tekstų, kriminalinių pašmėžavimų spaudoje tapo vienu populiariausių tikro repo simbolių visame pasaulyje.

Aštrumo šiai grupei, be abejo, prideda išskirtiniai Sticky Fingaz ir Fredro Starro balsai. Šie reperiai ir atvyksta į Vilnių.

„Visi legendinių „Naughty By Nature“, „Jungle Brothers“, „A Tribe Called Quest“, „Gangstarr“ ir, žinoma, pačių „Onyx“ gerbėjai privalo čia būti, nes tai bus didžiausias Lietuvoje repo vakarėlis turbūt dar kelis metus į priekį“, – sako į Lietuvą amerikiečius pakvietęs Viktoras Diavara.

„Onyx“ yra ta grupė, kurią karjeros pradžioje sekė jaunimo dievukas Eminemas. Iki šiol jis savo dainose išreiškia besąlygišką meilę šiai legendinei JAV Rytų pakrantės grupei.

„Onyx“ pasirodymą menų fabrike „Loftas“ apšildys šiuo metu vienas įtakingiausių Lietuvos reperių Lilas ir jo kolega Innomine.

„Pirmą kartą „Onyx“ išgirdau apie 1998 metus. Tuo metu nebuvo dar daug hiphopo, tiksliau jį nebuvo taip lengva pasiekti. Tai, ką girdėjau, buvo lyg kažkokia mistika: nauja, šviežia, pikta ir velniškai kieta. Jie yra tiesiog legendos. Jie yra „Onyx“, – apie savo autoritetus muzikoje kalba jų koncertą Vilniuje apšildantis reperis Lilas.

„Onyx“ vaizdo klipas „Slam":

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.