Linksmai nusiteikusius „Aerosmith“ išlydėjo gerbėjų būrys

Kelias dienas trukusi JAV rokerių „Aerosmith“ viešnagė Vilniuje baigėsi. Trečiadienio vakarą surengę siautulingą koncertą „Siemens“ arenoje, šiandien muzikantai privačiu lėktuvu išvyko į Maskvą, kur šeštadienį tęs pasaulines gastroles. Išlydėti grupės prie sostinės viešbučio „Kempinski“ susirinko gausus gerbėjų būrys.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 22, 2014, 2:01 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 3:39 PM

Grupės dainininkas Stevenas Tyleris liko ištikimas sau – net ir skubėdamas į oro uostą, rado laiko prie viešbučio glėbesčiuotis su gerbėjais, pasirašė keletą autografų, o vieną merginą apdovanojo bučiniu.

Fotografams jis pozavo su neseniai Lietuvoje vykusių pasaulio ledo ritulio čempionato varžybų šaliku – juo buvo pasipuošęs ir trečiadienį surengto koncerto bisui.

„Mes dar pasimatysime“, - išvykdamas cypiančioms iš džiaugsmo gerbėjoms pažadėjo dainininkas.

Gerai nusiteikęs buvo ir kitas „Aerosmith“ lyderis – gitaristas Joe Perry. Iš viešbučio jis žengė, įsikandęs suktinę.

Trečiadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje surengtą „Aerosmith“ šou stebėjo per 9 tūkstančius gerbėjų – tai buvo vienas įspūdingiausių užsienio žvaigždžių koncertų per pastaruosius metus.

44 metus gyvuojanti grupė „Aerosmith“ Lietuvoje lankėsi pirmą kartą. Viešnagės metu jie ne tik koncertavo – daug sykių buvo išėję pasivaikščioti į miestą, visada draugiškai bendravo su gerbėjais, S.Tyleris net padainavo su dviem gatvėje sutiktomis lietuvių muzikantėmis, kurios galiausiai buvo pakviestos pagroti „Aerosmith“ koncerte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.