Naujame Shakiros vaizdo klipe – pasaulio futbolo elitas

Artėjant pasaulio futbolo čempionatui, nesnaudžia ir šią sporto šaką dievinantys atlikėjai Ketvirtadienį Kolumbijos dainininkė Shakira pristatė naują vaizdo klipą – jis sukurtas dainai „La La La“, kuri skirta būtent futbolo grandų varžybomis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-22 20:41, atnaujinta 2018-02-13 15:19

Shakira turi daug ryšių su futbolu. Gerbėjai dar nepamiršo jos dainos „Waka Waka“, kuri tapo 2010-ųjų pasaulio futbolo čempionato himnu.

Be to, atlikėjos mylimasis - garsus futbolininkas. Su Ispanijos rinktinės žaidėju Gerardu Pique Shakira augina sūnų Milaną.

Nenuostabu, kad dainą žavioji kolumbietė įrašė ir šių metų pasaulio futbolo čempionatui. Kūrinys buvo pristatytas kovą, gegužės pradžioje išleistas jo vaizdo klipas, o dabar pasirodė ir antrasis klipas – šįkart skirtas būtent futbolo šventei.

Futbolo gerbėjai tikrai atpažins jame matomus veidus – Shakiros klipe nusifilmavo ne tik dainininkės mylimasis G.Pique, bet ir jo tautietis Cescas Fabregasas, argentinietis Lionelis Messi, brazilas Neymaras bei kitos futbolo superžvaigždės.

Sporto dvasia persmelktas Shakiros klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.