Albumo apžvalga. K.Minogue „Kiss Me Once“

„Les Sex“, „Sexy Love“, „Sexercize“ - tai kelių naujojo Kylie Minogue albumo dainų pavadinimai. 45-erių australė (nors iš išvaizdos neatspėsi, kad jai tiek) pasistengė, kad niekam nekiltų abejonių, kas šiuo metu jai labiausiai rūpi. Taip gali pasirodyti ir iš dainos „Sexercize“ klipo, kuriame Kylie su aptemptu triko stengiasi parodyti viską, ką gražaus jai davė gamta, bet, tikėkite ar ne, ne visas šis albumas yra apie seksą.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2014-05-26 20:24, atnaujinta 2018-02-13 12:13

Kiss Me Once“ - labai svarbus dainininkei darbas. Pirmasis po išsiskyrimo su jos karjerą nuo pat pradžių vairavusiu vadybininku Terry Blamey ir pasirašius sutartį su reperio Jay-Z kompanija. Prodiuserių ir kompozitorių, kurie dailino šį diską - kone dvidešimt, tarp jų - populiarus JAV atlikėjas Pharrellas Williamsas ir australų dainininkė Sia Furler.

Būtent Pharrello parašyta daina „I Was Gonna Cancel“ - vienas ryškiausių albumo kūrinių, sujungiantis, regis, nesuderinamus dalykus: energiją ir melancholišką nuotaiką.

Tai pasakytina apie visą albumą - maždaug pusę jo Kylie liūdi (didinga elektroninė baladė „If Only“, tingios nuotaikos padūsavimai „Feels So Good“), pusę – džiūgauja (minėtos „Sexy Love“ ir „Les Sex“). Viskas aplaistyta tikrai išradingai sumaišytu elektroninės muzikos padažu - yra akimirkų, kai muzika net primena šio žanro didmeistrius „Daft Punk“.

Dar čia yra duetas su ispanų dainininku Enrique Iglesiu „Beautiful“ - iš pirmo žvilgsnio, labai keista daina, sukurta kaip tipiška baladė, bet tiek prikišta garso efektų ir balso kraipymo, kad net sunku priprasti. Bet kai pripranti atrodo, kad tai gali būti vienas didžiausių albumo hitų.

Spalio 31-ąją Kylie surengs koncertą Kauno "Žalgirio" arenoje. Žinant, kiek daug hitų ji turi, galima spėti, kad iš šio albumo skambės tik trys ar keturios dainos. Bet ir tai negąsdina - jos tikrai vakaro nesugadins.

Įvertinimas - 8 iš 10.

K.Minogue klipas „I Was Gonna Cancel“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar žinome kur slėptis karo atveju?