Atsinaujinusi grupė „SOLO ansamblis“ pristato naują klipą

„Žinokit, vaikai, kad reikia ilgai sėdėti baruos pakol sėdis. Tada niekados jūsų nebalados visokie be aukštojo dėdės“, – tokiais žodžiais grupė „SOLO ansamblis“ į klausytojus kreipiasi savo naujausiame muzikiniame klipe „Plikis ir Šmikis".

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 27, 2014, 12:02 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:45 AM

„Daina ir klipas – tarsi siautulinga šventė prieš žengiant naują etapą kūryboje ir muzikinėje veikloje. Tai neįpareigojantis, tačiau reikšmingas bičiulių pasisėdėjimas užbaigus vienus ieškojimus ir ruošiantis kitiems“, – teigia grupės nariai.

„SOLO ansamblis“ – tai iš kažkur gerai pažįstami Vytautas Leistrumas, Jonas Šarkus, Sergejus Ivanovas ir Giedrius Kiela, kurie susitiko tam, kad kiekvienas pagrotų savo solo ansamblyje. Prieš trejus metus susibūrusi grupė kuriam laikui buvo pradingusi iš Lietuvos scenos. Kaip sako patys grupės nariai, įvyko natūrali pertrauka, kad grupė apmąstytų, ką veiks toliau, ir surastų save.

Naujausia grupės kūryba žada būti ištisu muzikiniu eksperimentu: „lo-fi" paliesti elektroniniai garsai, gyvi instrumentai, filosofija ir juokai sukurs muziką, apjungsiančią įvairių populiariosios muzikos žanrų savybes. „SOLO ansamblio“ muzika gali būti sunki vertikali kelionė arba lengvas pasivaikščiojimas per skambesius – rinksis kiekvienas klausytojas.

„Atsinaujiname iš esmės – grosime, atrodysime ir būsime kitokie, nei anksčiau. Bet vis dėlto mes liksime mes, o mūsų muzika bus klausymuisi, šokiui, protui ir sielai. Ansamblį neabejotinai atpažins jį jau pamėgę klausytojai ir tikrai šį tą naujo atras dar niekada negirdėję“, – apibendrina grupės nariai.

Naujasis klipas „Plikis ir Šmikis“ - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.