Naujame E.Claptono klipe – D.Ibelhauptaitės vyras D.Fletcheris

Pasiūlymo režisuoti kino filmą apie Freddie Mercury atsisakęs britų aktorius Dexteris Fletcheris nenuobodžiauja. Antradienį lietuvių režisierės Dalios Ibelhauptaitės vyras laiką leido su tikra britų muzikos legenda – filmavosi naujame gitaristo ir dainininko Erico Claptono vaizdo klipe.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 28, 2014, 2:50 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:07 AM

Pernai Kaune koncertavęs E.Claptonas šią vasarą išleis naują albumą „The Breeze“, kuriuo pagerbs pernai mirusio žymų amerikiečių muzikantą, savo bendražygio JJ Cale'o atminimą. Albumą įrašyti padėjo eilė žinomų muzikantų – Markas Knopfleris, Tomas Petty, Johnas Mayeris, Willie Nelsonas ir kiti.

Albumą pristato pirmasis singlas „Call Me The Breeze“, kurį jau gali išgirsti JAV ir Europos radijo stočių klausytojai. Antradienį buvo filmuojamas šio kūrinio vaizdo klipas – įsiamžinti jame E.Claptonas pakvietė D.Fletcherį.

Tai ne pirmas kartas, kai D.Fletcheris pasirodys muzikiniame klipe. 1997-aisiais jis nusifilmavo Kylie Minogue vaizdo klipe “Some Kind Of Bliss”.

Anot D.Ibelhauptaitės, filmuotis su Ericu jos vyrui buvo smagi patirtis: „Ericas – garsus muzikantas, bet Dexteriui patiko tai, kad jis – dar ir labai paprastas ir tikras žmogus“.

Dainos vaizdo klipas turėtų pasirodyti artimiausiu metu, o kol kas siūlome lrytas.lt skaitytojams išgirsti E.Claptono įrašytą dainą „Call Me The Breeze“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.