JAV popžvaigždė Katy Perry koncertuos Rygoje

Po didžiulės koncertų Didžiojoje Britanijoje sėkmės ir neįtikėtinos muzikos apžvalgininkų ir atlikėjos gerbėjų reakcijos viena garsiausių pasaulio atlikėjų Katy Perry šiandien paskelbė koncertų sąrašą Europoje – į jį įtraukta net 18 šalių, kuriose dainininkė atliks „Prismatic World Tour“ koncertinę programą. Visų gerbėjų iš Baltijos šalių džiaugsmui koncertų tvarkaraštyje yra numatytas ir pasirodymas Latvijos sostinėje Rygoje – jis įvyks 2015 metų kovo 15 dieną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 2, 2014, 11:49 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 7:01 AM

„Šis Katy šou – visiškas šedevras. Jame yra viskas – nuo akrobatų ir degančių muzikos instrumentų iki tobulų kostiumų ir efektingų scenos transformavimų“, – tvirtina vienas stambiausių Didžiosios Britanijos leidinių „The Independent“.

Šis koncertinis turas skirtas naujojo atlikėjos albumo „Prism“ pristatymui, kuris užėmė pirmas vietas daugelyje muzikos topų ir per trumpą laiką buvo parduotas daugiau nei 6 milijonų kopijų tiražu.

Bilietai prekyboje pasirodys jau šį ketvirtadienį, birželio 5 d., nuo 10 valandos ryto. Bilietus į vienintelį K.Perry koncertą Baltijos šalyse platins „Ticketpro“ (www.ticketpro.lt).

Jau rytoj, birželio 3 d., nuo 10 valandos ryto „Ticketpro“ pradės platinti išankstinius bilietus į K.Perry pasirodymą visiems „Ticketpro" klubo nariams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.