GeraiGerai su vokalistu K.Rupkumi pristato kūrinį „Without Them“

Gimus sūnui muzikos prodiuseris GeraiGerai trumpam dingo iš viešosios erdvės. Vis dėlto darbai niekada nė nebuvo sulėtinę pagreičio. Vaikinas primena, kad dar šį rudenį pasirodys naujas albumas, o laukiantiems jo pristato trečiąjį singlą „Without Them“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-04 11:59, atnaujinta 2018-02-13 05:06

„Šiuo metu išgyvenu kūrybinį pakilimą. Vos ne kas savaitę galėčiau paviešinti po naują darbą. Be galo tuo džiaugiuosi, nes jau dabar matau, kad į albumą nepateks nė vienas nors šiek tiek silpnesnis kūrinys“, – atviravo atlikėjas. GeraiGerai mini, kad diske bus galima išgirsti keletą skirtingo kalibro vokalų, vienas jų – klaipėdiečio Karolio Rupkaus, su kuriuo ir įrašyta daina „Without Them“.

Karolis uostamiesčio klausytojams geriau žinomas kaip kadaise egzistavusios poproko grupės „Arrogantics“ veidas. Aštuonerius metus aktyviai muzikinėje scenoje veikę jaunuoliai aplankė ne vieną festivalį ir visoje Lietuvoje surengė daugiau nei du šimtus koncertų.

„Dabar pradedu savo solinę karjerą, tad gavęs žinutę iš GeraiGerai maloniai nustebau. Sekiau jo veiklą bei klausiau kuriamos muzikos. Kadangi esu kiek iš kitos scenos, visada norėjau išbandyti jėgas elektronikoje“, – pasakojo vokalistas Karolis. „Pažįstami nebuvom, bet gavęs pasiūlymą padaryti bendrą kurinį nė nedvejojęs sutikau. Ir panašu, kad rezultatas pateisino lūkesčius“.

Kiek anksčiau GeraiGerai pristatė savo klausytojus jau spėjusias atrasti kompozicijas „Super Ladygirl“ ir „Hammock“.

GeraiGerai su Karoliu įrašyta daina - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.