Linksmieji dvyniai „Timohi“: „Esame dviejų žmonių orkestras“

Rugpjūčio 1-2 dienomis Zaraso saloje vyksiančio muzikos ir pramogų festivalio „Galapagai“ organizatoriai pasirūpino, kad kelionė iki festivalio vietos neprailgtų. Tradiciškai, į pagalbą pasitelkę šelmiškus dvynius – Romaną ir Dimitrijų Timofejevus iš grupės „Timohi“ – melomanams į festivalį siūlys keliauti muzikiniu vagonu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2014, 3:07 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 3:50 AM

Lietuvos geležinkeliai žmonėms, turintiems „Galapagų“ festivalio bilietą, suteiks 30 proc. nuolaidą kelionei iki Turmanto. O kad keliauti būtų linksmiau, viename iš traukinio vagonų jau ketvirtus metus iš eilės koncertuos roko grupė „Timohi“. „Koncertuoti traukinyje yra labai linksma. Pirmiausiai dėl to, kad auditorija tuomet yra kitokia, nei koncerte. O ir pats pasirodymas būna paremtas improvizacija ir, ką sugroti paprašo kartu keliaujantys žmonės", - kalbėjo Dimitrijus.

Broliai tikino, kad šiųmetės muzikinio traukinio programos dar galutinai nepasiruošė. Maža to, jiems patinka būti nenuspėjamiems ir stebinti savo gerbėjus.

„Mes esame dviejų žmonių orkestras – abu grojam beveik visais instrumentais – ir stengsimės tiek „Galapagų“ scenoje, tiek ir muzikiniame traukinyje išlaikyti tokį konceptą. Kita vertus, mes, kaip ir pati roko muzika, esame nenuspėjami. Tad gali būti, kad scenoje šį sykį pasirodysime su 20 papildomų grupės narių“, - juokavo Romanas.

Festivalio organizatoriai ir muzikinio traukinio užmanytojai tikina, kad rūpintis ekologija – itin svarbu. Ir į ją reikia atkreipti dėmesį ne tik šiandien, minint Pasaulinę aplinkos apsaugos dieną, bet ir visuomet. Tad kuo daugiau žmonių vyks traukiniais, o ne savais automobiliais, tuo mažiau taršos bus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.