„Electronic I“ pristatė mistišką klipą ir naują įvaizdį

Per pastaruosius dvylika mėnesių itin išpopuliarėjęs duetas „Electronic I“ trečiadienį gerbėjams pristatė naujieną – vaizdo klipą „Jane“. Sostinės viešbutyje „Comfort Hotel LT“ spaudos konferenciją surengusi grupė juo pristato ir netrukus pasirodysiantį pirmąjį albumą.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2014-06-11 16:36, atnaujinta 2018-02-12 23:13

Dainininko Pauliaus Sinkevičiaus ir prodiuserio Vito Vaičiulio duetas jau spėjo įrašyti vieną didžiausių pastarųjų poros metų lietuviškų hitų „Lyja“, surengti daugybę koncertų ir M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijoje šįmet laimėti Metų proveržio prizą.

Vaizdo klipe „Jane“, kurį sukūrė režisierius ir operatorius Petras Skukauskas, pagrindinį vaidmenį atlieka tamsoje besiblaškanti mergina – modelis Rasa Čiunė.

„Tai – jaunų menininkų bendras darbas. Tiek dizainerės, tiek operatoriaus, tiek pačios grupės.

Kai visi susėdo ir sutarė, kad klipo reikia, man buvo kiek neramu – nelabai suprantau minties, be to, klipus dabar mažai kas rodo per televiziją.

Bet rezultatas pranoko lūkesčius. Prieš dešimt metų tokį vaizdą Šiuolaikinio meno centras rodytų kaip instaliaciją, o šiandien tai – popmuzikos vaizdo klipas. Smagu, kad šiame klipe jie nevairuoja BMW ir nesėdi kur nors paplūdimyje su šortais“, - sakė grupės vadybininkas Lauras Lučiūnas.

„Idėja atėjo iš pasąmonės. Dainos personažas – mergina, vardu Džeinė. Ji blaškosi, nežinia ko. Kiekvienas gali pažiūrėti klipą ir interpretuoti pagal save. Pagrindinis siužeto „kabliukas“ paliekamas nustatyti kiekvienam žiūrovui“, - aiškino dueto dainininkas P.Sinkevičius.

„Paulius sakė, kad šios dainos klipe matytų merginą miške. Mums reikėjo mistikos. Filmavome naktį. Gerai, kad nebuvo šalta. Pati grupė žiūrėjo filmavimą, kad įsitikintų, jog filmuojame tai, ką reikia“, - juokėsi klipą režisavęs P.Skukauskas.

Naują įvaizdį grupei sukūrė dizainerė Kastė Svilaitė. Juodi marškinėliai su įmantriu grupės logotipu, tos pačios spalvos džemperiai su gobtuvais – taip atrodantis duetas nuo šiol pasirodys scenoje.

Liepos 3-ąją grupė ketina išleisti debiutinį albumą. „Jame bus dvylika dainų. Galiu atskleisti, kad albumo pristatymas vyks ant stogo. Mums padės keli žymūs Lietuvos didžėjai. Tikriausiai dalyvaus ir duetas „The Ball & Chain”, kuriam kūrėme remiksą. Gal užsuks ir Egidijus Dragūnas“, - sakė grupės muzikos prodiuseris V.Vaičiulis.

Elektroninę popmuziką grojantis duetas albumą pavadino „Elevator“. „Anglų kalba tai reiškia „Liftas“. Simbolizuoja mūsų grupės pakilimą“, - sakė V.Vaičiulis.

„Beje, pirmasis grupės koncertas prieš porą metų įvyko festivalyje „Vilnius Music Week“. Tada jie dar slėpėsi kaukėmis, radijo stočių vadovai stebėjosi ir netikėjo, kad čia lietuviai groja. Per šiuos metus šis duetas labai sparčiai iškilo“, - džiaugėsi L.Lučiūnas.

Naujasis „Electronic I“ klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.