V.Matačiūnaitė po „Eurovizijos“ sugrįžta į Lietuvos sceną

Penktadienį, birželio 13 dieną prekybos centras „Panorama“ surengs neregėtą, Holivudo spindesiu alsuojantį renginį. Jame savo triukus rodys iliuzionistas Mantas Wizard ir dar sykį pasirodys Lietuvą „Eurovizijoje“ atstovavusi Vilija Matačiūnaitė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 12, 2014, 4:04 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 10:18 PM

Prekybos ir laisvalaikio centre jau vyksta visų apsipirkinėjimo mėgėjų svajonių renginys: „Shopping festival Panorama“, kurio tema šiais metais – Holivudo spindesys.

Festivalio metu gausu ir mistiškų bei muzikalių pramogų.

Kokia gi penktadienio tryliktoji diena, jei nebus nors lašelio mistikos? Iliuzionistas Mantas Wizard šiai dienai rengia įspūdingą ir visai šeimai skirtą programą. Ji, pažadėjo Mantas, bus tokia, kad pašiurps oda. Iš malonaus netikėtumo, o ne iš baimės, žinoma.

Tiesa, visą programą vainikuos Lietuvą šiais metais „Eurovizijoje“ atstovavusi dainininkė V.Matačiūnaitė. Ji pagrindinėje prekybos centro aikštėje surengs koncertą, kurio metu skambės ne tik jos naujame albume „Attention“ esančios dainos.

„Mano penktadienio tryliktos programoje skambės ir jau visiems žinomi, ir keli dar niekur negirdėti bei neregėti kūriniai. Kokie jie? Ateikite į „Panoramą“ penktadienį, 18 valandą ir patys išgirsite savo ausimis“, - kaip visada nuotaikingai sakė atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.