E. Dragūnas baikerių šventėje vėl neapsiėjo be keiksmažodžių

Po trejų metų pertraukos į tradicinę baikerių šventę „Bike Show Millennium“ Kaune šeštadienio vakarą sugrįžusio Egidijaus Dragūno pasirodymas vėl neapsiėjo be keiksmažodžių. „Nenoriu, kad jus taip išp...tų, taip kaip mane šiandien išp...o“, – nuo scenos publikai kalbėjo E.Dragūnas.

Kaune vykusioje baikerių šventėje koncertavęs E.Dragūnas nuo scenos atviravo, jog yra prastai nusiteikęs.<br>P.Mantauto nuotr.
Kaune vykusioje baikerių šventėje koncertavęs E.Dragūnas nuo scenos atviravo, jog yra prastai nusiteikęs.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2014-06-15 01:40, atnaujinta 2018-02-12 20:35

Šventėje dalyvavusių šaltinių teigimu, šeštadienį E.Dragūnas turėjo rimtų nemalonumų dėl jo vardu pavadinto fondo veiklos.

E.Dragūnui teko susitikti su Valstybinės mokesčių inspekcijos, kuri šią savaitę paskelbė, kad fondas dėl nesumokėto pelno mokesčio valstybei skolingas 81 tūkst. litų, pareigūnais. Tai smarkiai sugadino atlikėjo nuotaiką.

Baikerių šventės scenoje koncertavęs dainininkas atrodė keistas. Po kelių dainų E.Dragūnas prisipažino, kad yra prastai nusiteikęs.

„Atėjau šiandien dirbti čia, bet tiesiog nesidirba. Turbūt matot, kas mane pažįsta – nemoku prisimetinėti. Jaučiuosi, taip kaip jaučiuosi. Labai nepatinka, kad jūs toli nuo manęs. Gerai. Dar vieną dainą. Pasistengsiu kažkaip prasilaužti, a ne?“, – į mikrofoną kalbėjo E. Dragūnas.

Po daugiau nei valandos pasirodymo atlikėjas ir jam pritarusios dainininkės Eleonora Sebrova bei Silvija Pankūnaitė nulipo nuo scenos. Maždaug 3 tūkst. baikerių ir grupės „Sel“ gerbėjai šūksniais ir plojimais atlikėją sugrąžino dar jiems padainuoti.

Po dviejų atliktų kūrinių publika prašė dainininko ir toliau tęsti koncertą, tačiau jis nulipo nuo scenos, iš karto sėdo į savo visureigį ir išvažiavo.

Baikeriai dar nespėjo pamiršti, kaip 2011 metais E.Dragūnas „Bike Show“ šventėje atrodė apsvaigęs, metė į publiką mikrofoną, pareiškė, kad nenori dainuoti, ir švaistėsi keiksmais.

Dėl tokio dainininko elgesio supykusi publika tąkart pradėjo į sceną mėtyti skardines ir butelius, koncertas buvo nutrauktas, o grupės „Sel“ lyderis išgabentas iš renginio vietos.

Prieš šį šeštadienį E.Dragūnui žengiant į sceną, šventės organizatorius Julius Urbaitis ragino publiką pamiršti praeities nuoskaudas ir atlikėją priimti tolerantiškai.

Jis tikino, jog talentingi žmonės kartais elgiasi nestandartiškai.

„Jeigu nors vienas esate krištolinis, meskite į mane akmenį“, – publikai pasiūlė J.Urbaitis.

Šventės rengėjai dar prieš koncertą neatmetė galimybės, jog publikos reakcija į ankstesnį E.Dragūno poelgį gali būti įvairi. Todėl pasirūpino, kad renginyje būtų daugiau nei įprastai apsaugininkų. Tačiau koncerto metu jokių incidentų nekilo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.