„Aerosmith“ lyderį sužavėjusios lietuvės koncertuos restorane

Neseniai susibūrusi grupė „Vera Primavera“ akordeono bei smuiko muzika spėjo užkariauti net ir „Aerosmith“ lyderio Steveno Tylerio dėmesį bei simpatijas. Aurelijos ir Simonos įrašai „YouTube“ mažiau nei per mėnesį peržengė pusės milijonų peržiūrų ribą.

Su „Vera Primavera“ uždainavęs S.Tyleris paskleidė žinią apie Lietuvą toli už šios šalies ribų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Su „Vera Primavera“ uždainavęs S.Tyleris paskleidė žinią apie Lietuvą toli už šios šalies ribų.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 17, 2014, 12:51 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:54 PM

Apie nepaprastą muzikinį akibrokštą, kai S.Tyleris uždainavo su lietuvėmis, rašė pasaulio žiniasklaida, o nauji gerbėjai su nekantrumu laukia koncertinių pasirodymų.

Abi merginas nuo mažens užvaldžiusi aistra muzikai buvusi tokia stipri, jog galiausiai tinkamu metu suvedė jas į tinkamą vietą, kurioje ir prasidėjo sėkminga grupės „Vera Primavera“ veikla. Grupės muzika pasižymi unikalia akordeono bei smuiko sinteze ir tuo, jog visų pasirodymų metu skamba tik gyvai. Aurelija ir Simona džiaugiasi, jog po ilgų repeticijų šiandien jau gali pristatyti savo muzikinę programą, kurią sudaro plati kūrinių gama, nuo klasikos iki roko.

„Mes laimingos, jog mūsų muzikos stilius bei žinomų kūrinių interpretacija jau surado kelią į klausytojų širdis. Daug dirbame, esame parengusios ne vieną staigmeną ir žinome, jog visa tai – mūsų gražios veiklos pradžia“, – dalijasi įspūdžiais merginos.

„Vera Primavera“ merginų muzikinę programą bus galima išgirsti jau šiandien, antradienį, Vilniaus restorane „Neringa“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.