I. Narkutė pristato naują asmenišką dainą „Gerai gerai“

Dainininkės Ievos Narkutės gerbėjai sulaukė džiugios staigmenos – atlikėja pristatė naują dainą „Gerai gerai“. „Kai dainuoju, visada dainuoju apie save. Niekada kitaip ir nebuvo, niekada nebandžiau „atsifutbolint“ sakydama, jog įkvėpimas nukrinta iš dangaus ir todėl su manimi ar mano gyvenimu neturi nieko bendro“, – sako atlikėja.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 17, 2014, 11:30 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 7:06 PM

Mintimis apie naują kūrinį besidalijanti Ieva nė neslepia, kad ši daina – tikrai asmeniška.

„Turi, turi daug bendro su manimi, su tais, kuriuos įsimyliu arba ne, su tais, kuriems gaminu pusryčius ar dėl kurių verkiu naktimis, su tais, kuriuos palieku, ir su tais, kurie palieka mane. Todėl praktiškai kiekvienas vyras, atsidurdamas mano gyvenime jau rizikuoja patekti į dainą. Kokį vaidmenį ten gaus, minoru ar mažoru jį apgaubs mano balsas? Tai tik laiko, elgesio ir jausmų klausimas. Daina „Gerai gerai“ yra apie merginą, kuri visą gyvenimą girdi taisykles ir pamokymus, kokiai reikia būti, kad ją surastų tas Vienas Vienintelis. Ji visada pasiruošusi Didžiajam Susitikimui, išplėtusi akis ir ištempusi ausis vaikšto miesto gatvėmis ir nuolat tikisi, kad už kito kampo jos jau tikrai laukia Meilė. O tada jau viskas susitvarkys, viskas pasikeis, gyvenimas prasidės iš naujo ir bus tobulas. Šita mergina kiekvieną dieną beprotiškai daug laiko ir energijos skiria tam, kad atitiktų Gerai Merginai keliamus reikalavimus. O reikalavimų sąrašą pildo visi, kas netingi. Ir punktų jame vis daugėja. Išpildyti bent didesnę dalį šio reikalavimų sąrašo yra… neįmanoma. Aš žinau, kad tokia būtybė gyvena kiekvienoje gyvoje merginoje. Aš žinau, kad noras patikti, įtikti ir tikti yra absoliučiai universalus. Bet ir puikiai žinau, kad kartais norint būti gera galima persistengti. Linkiu niekam niekam (įskaitant ir save pačią) niekada nepersistengti. Nes mes juk esam Visokios, ne vien Labai Geros“, – poetiškai naują kūrinį pristato Ieva.

Daina „Gerai Gerai“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.