Didžėjų J. Zabielą Lietuvoje jau sveikino 50 tūkst. gerbėjų

Šią vasarą į Lietuvą sugrįžtantis šokių muzikos dievukas Jamesas Zabiela ne tik iš pamatų sudrebins istorinę Trakų pilį. Žymus britų didžėjus ir prodiuseris pagerins savo daugkartinių pasirodymų skaičių Lietuvoje.

J.Zabiela dažnai Lietuvoje lankosi jau dešimt metų.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
J.Zabiela dažnai Lietuvoje lankosi jau dešimt metų.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 18, 2014, 12:20 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:54 PM

Maža to, neoficiali statistika skelbia, kad mūsų šalyje ypač mėgstamo didžėjaus pasirodymus jau stebėjo ne mažiau kaip 50 tūkstančių Lietuvos klubinėtojų.

Ar tarp ryškiausių pasaulio klubinių žvaigždžių esamą didžėjų, kurių vardą Lietuvos klubinėtojai skandavo dažniau nei J.Zabielos? Matyt, kad ne.

Nenuostabu, mat dėl scenoje krečiamų muzikinių triukų šimtapirščiu vadinamas atlikėjas jokioje kitoje pasaulio valstybėje negroja taip dažnai kaip Lietuvoje.

„Įprasta, kad į tas pačias vietas sugrįžtu ne daugiau kaip 1-2 kartus per metus. Paskutiniu metu Lietuvoje būnu dažniau. Galima sakyti, esu rezidentas“, – teigia tūkstančius gerbėjų visame pasaulyje turintis elektroninės muzikos virtuozas.

Skaičiuojama, kad J.Zabiela Vilnių, Kauną ir Klaipėdą nuolat lanko jau 10 metų iš eilės.

Po klubų stogu nebetelpančius savo gerbėjus šokių muzikos dievukas liepos 11 dieną priims ypatingoje rezidencijoje – Trakų pilyje, kuri vis plačiau veria duris moderniajai kultūrai.

Anksčiau menės ir kitos pilies erdvės buvo dedikuojamos Lietuvos praeitį menantiems renginiams, istorinių asmenybių minėjimams, parodoms ir seniesiems amatams.

Šiandien šį įprastą pilies paveikslą su trenksmu praturtina naujos spalvos – ryškūs šokių muzikos renginiai, papildyti galingomis garso ir vaizdo sistemomis.

Per kelerius pastaruosius metus Trakų pilies tvirtumą išbandė pasaulinio garso didžėjai, garsiosios „Swedish House Mafia“ narys Steve'as Angello ir Thomas Goldas, nepalikę nė vieno abejingo renginių dalyvio.

Yra visos prielaidos prognozuoti, kad artėjantis J.Zabielos pasirodymas bus įrašytas į pačių įspūdingiausių Trakų klubinių renginių istoriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.