Lino Adomaičio planai: albumas, koncertai ir nauja TV laida

Lino Adomaičio para, regis, turi daugiau nei 24 valandas. Ketvirtadienio rytą dainininkas žurnalistams pristatė daugybę sumanymų, kuriuos ketina įgyvendinti dar šįmet.

L.Adomaitis žada, kad būsimieji koncertai bus įspūdingiausi jo karjeroje.<br>D.Umbraso nuotr.
L.Adomaitis žada, kad būsimieji koncertai bus įspūdingiausi jo karjeroje.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jun 19, 2014, 2:05 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:51 PM

Į spaudos konferenciją sostinės viešbutyje „Comfort Hotel LT“ dainininkas atžingsniavo pasidabinęs fraku ir varlike.

Pasipuošti įpareigoja tai, ką jis ketina padaryti rudenį. Spalio 9-18 dienomis atlikėjas penkiuose šalies miestuose koncertuos su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru.

Šiais koncertais bus pristatytas naujas dainininko albumas „Laiko mašina“, kurį sudarys dvi kompaktinės plokštelės. Viena – labiau akustinio, kita – elektroninio skambesio.

„Džiaugiuosi, kad koncertus nusprendė rengti su simfoniniu orkestru, nes tai nėra dažnas dalykas Lietuvos muzikos pasaulyje. Net penki miestai – Kaunas, Vilnius, Šiauliai, Klaipėda ir Marijampolė – išgirs nuostabius koncertus, kurie bus įdomūs ir jaunimui, ir vyresniems žmonėms.

Visi išgirs, kad populiarioji muzika gali skambėti kitaip. Nėra pigus malonumas rengti tokius koncertus, bet Linas tam ryžosi“, - sakė dainininko vadybininkas Martynas Tyla.

Orkestro dirigentas Ričardas Šumila pripažino, kad Lino užmojai jį maloniai nustebino: „Kai išgirdau aranžuotes, supratau, kad tikrai bus ką veikti. Pakankamai sudėtingas darbas. Jau dabar laukiu rudens, kada galėsiu kartu su Linu „pagrūvinti“.

„Koncertų metu bus plačiai pristatyta mano muzikinė pasaulėjauta – nuo klasikos iki estrados, nuo džiazo iki populiariosios muzikos. Šiems koncertams aš ruošiausi, ko gero, nuo pat vaikystės“, - sakė Linas, žadantis atlikti ne tik naujas, bet ir gerai žinomas savo dainas, tarp jų – ir sukurtas grupės „L+“ laikais.

Didžioji dalis būsimojo albumo dainų sukurtos Vietname – ten Linas šįmet keliavo su žmona Irma.

„Kai sėdi džiunglėse ar pajūryje, sukišęs kojas į smėlį... Tai visai kas kita. Smagiai kuriasi, kai esi toli nuo savo įrašų studijos“, - sakė Linas.

Spaudos konferencijoje jis žurnalistams pirmą kartą parodė ir Vietname nufilmuotą naują vaizdo klipą „Aš pavydžiu sau“, nufilmuotą kelionėje. Kitą savaitę, žadama, klipas pasirodys internete.

„Tas klipas atspindi albumo temą – sveiką ironiją. Beje, filmavome ir toje vietoje, kur buvo įamžinti vaizdai filmui apie Džeimsą Bondą „Rytojus niekada nemiršta“, - sakė Linas.

Iš kelionės po Aziją dainininkas parsivežė daugybę įspūdžių – jo dienoraštį jau susidomėję seka lrytas.lt skaitytojai.

Linas parsigabeno ir nemažai įdomios filmuotos medžiagos. Pamatęs ją, M.Tyla sakė, jog bandys tartis su šalies televizijos kanalais.

„Iš tos medžiagos tikrai gali išeiti įdomi kelionių laida“, - neabejojo prodiuseris.

Dainininkas pristatė ir kelias naujo albumo viršelio versijas – vieną jų puošia atlikėjo nuotrauką, kitą – linksmai atrodantys piešiniai, vaizduojantys laiko mašiną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.