Rokeriai „Alive Way“ įrašė dainą su žinomu vokalo mokytoju

Jauna poproko grupė „Alive Way“ pristato naują kūrinį, kurį įrašė kartu su Giedriumi Žaliu – žinomu klasikinės muzikos vokalo dėstytoju.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2014, 10:39 AM, atnaujinta Oct 19, 2017, 12:24 AM

Šiemet „Alive Way“ švenčia 5–erių metų gimtadienį. Per tą laiką grupė koncertavo ne tik Lietuvoje, bet ir Londone, dalyvavo „Eurovizijos“ atrankose, sukūrė ne vieną klipą, o neseniai įrašė naują albumą „Starlight“.

Grupės nariai džiaugiasi, jog jau kurį laiką jų kuriama muzika publikuojama VEVO. Šis kanalas yra tarptautinis, jis atveria naujas galimybes muzikos rinkoje.

Kad grupei pasiseks, tikisi ir gerai žinomas Lietuvos muzikos ir teatro akademijos vokalo dėstytojas G.Žalys. Pas šį muzikos profesionalą balso subtilybių jau ne vienus metus mokosi „Alive Way“ vokalistas Justinas Stanislovaitis ir pritariančioji vokalistė Kristina Jurevičiūtė.

„Abu puikūs: muzikalūs, su stipriais balsais, geru muzikos ir skonio pojūčiu, puikios sceninės išvaizdos. Sugeba dainuoti ne tik roko, džiazo balsais, bet ir švariu klasikiniu vokalu“, – auklėtinius giria G.Žalys.

Paklaustas apie tai, ką mano apie „Alive Way“ muzikos grupės stilių ir klasikos gretinimą, dėstytojas atsakė: „Klasika ir rokas visada šalia. Rokas kilo iš J.S.Bacho ir panašių kompozitorių. Bet labiausiai – iš L.van Beethoveno, N.Paganini muzikos. Todėl tai tikra“. Taigi, galima drąsiai sakyti, jog roko grupės „Alive Way“ klausytojai bus stebinami ir dar po 5 – erių metų, kadangi entuziazmo ir iššūkių nestokojantys jaunuoliai žada dar ne vieną naujieną! Kviečiame įvertinti grupės su G.Žaliu įrašytą dainą „Roller Coaster“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.