Tik lrytas.lt: grupė „Mochito” apsinuogino Kuršių nerijos kopose

„Tą dieną buvo labai šalta”, – kikena Gabija Sruogiūtė (21 m.) ir Justina Jančiauskaitė (21 m.). Iš šių nuotraukų to neatspėsi – popmuzikos dueto „Mochito” merginos apsinuogino erotinei fotosesijai, kuri šį savaitgalį papuošė „TV antenos” žurnalo puslapius.

„Mochito“ merginos šias nuotraukas apibūdina kaip švelnią, „seserišką" erotiką.<br>E.Pinikienės nuotr.
„Mochito“ merginos šias nuotraukas apibūdina kaip švelnią, „seserišką" erotiką.<br>E.Pinikienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jun 21, 2014, 11:15 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:02 PM

Mirusios kopos netoli Juodkrantės – vieta, kurioje pasigrožėti gamtos kūriniu kasdien sustoja daugybė turistų.

Neseniai vieną rytą jie galėjo grožėtis ir dar kai kuo – kopose pusnuogės pozavo Lietuvoje jau skandalistėmis pramintos „Mochito” atlikėjos.

„Vaikščiojo pro šalį visi, kas tik netingėjo. Darbas truko kelias valandas. Iš pradžių priėjus žmonėms dar dangstėmės, o paskui nusprendėme – tegul žiūri, ką jau padarysi, tik fotografuokimės greičiau”, – kikeno Gabija.

„Praeiviai vis nuleisdavo akis. Drovūs, tikriausiai užsieniečiai. Bet buvo vienas išsišiepęs vaikinas, kuris akių atplėšti negalėjo”, – pritarė Justina.

Įkvėpė garsus fotoalbumas

„Mochito” niekaip neapkaltinsi drovumu. Pernai rudenį Klaipėdos grupė sprogdino internetą klipu „Aš ir tu” su kompiuteriu patobulintomis dainuojančiomis krūtimis, o prieš keletą mėnesių pristatė nuogybių pilną klipą „Nutrūkom”.

Tai, ką su fotografe Egle Pinikiene šįkart jos padarė Kuršių nerijos kopose, – palyginti švelnu. Šiomis nuotraukomis, sako merginos, nušovė kelis zuikius – sveikina gerbėjus su Joninėmis, perteikė lengvos vasariškos erotikos nuotaiką ir dar turės nuotraukų, kurias kada nors bus smagu parodyti anūkams.

„Kol jaunos, galime daryti ką norime. Senatvėje rankinį stabdį užtrauksime”, – apie kol kas atviriausią savo fotosesiją juokdamasi pasakojo Justina.

„Mochito” reikalais rūpinasi patyrusi uostamiesčio prodiuserių komanda – broliai Gintaras ir Mindaugas Bendžiai.

Būtent Gintaras iš lentynos ištraukė apdulkėjusį Rimanto Dichavičiaus fotoalbumą „Žiedai tarp žiedų” – ši 1987-aisiais išleista aktų kolekcija sovietmečiu buvo tikra bomba.

„Man tai pati gražiausia lietuviška erotika. Parodžiau fotografei ir merginoms, sakau: štai kuo jūsų tėvai grožėjosi, gal pabandykime sukurti ką nors panašaus?

Nežinau, kiek prie to pavyko priartėti. Norėjau, kad nuotraukos būtų dar atviresnės, bet merginos sprendė pačios, kiek ten ko tose nuotraukose matysis”, – šypsojosi prodiuseris.

„Aha, Gintaras labai norėjo naujos „Žiedai tarp žiedų” versijos. Tos knygos anksčiau nė nebuvome mačiusios”, – prisipažino Gabija.

Fotosesija – žvarbią dieną

Šias nuotraukas „Mochito” merginos vadina seseriška erotika.

„Švelnu, gražu, miela. Ar nebuvo baisu apsinuoginti? Ne, labai pasitikime fotografe, žinome, kad ji nepadarys nieko, kas mums nepatiks. Nebuvo jokio streso, tik, pasikartosiu, labai šalta.

Taip atsipalaidavau, kad jau siūliausi ir kelnaites nusimauti, kam čia jų reikia, bet Eglė sustabdė”, – juokėsi Justina.

„Mūsų pirmoji daina pavadinta „Be stabdžių”, todėl turime pateisinti šį pavadinimą. Kuo toliau, tuo mažiau ribų”, – pritarė Gabija.

Dvi nuotraukas ji vis dėlto išcenzūravo – jos liks tik atlikėjos asmeniniame albume.

„Jose matėsi šiek tiek per daug mano krūtinės”, – paslaugiai paaiškino mergina.

1998-aisiais „TV antenos” viršelį papuošė apsinuoginusių grupės „Mango” (beje, suburtos tų pačių prodiuserių brolių Bendžių) merginų fotografija. Tais laikais tai buvo labai neįprasta.

Tėvas nerūstavo

2014-aisiais papročiai – visai kitokie. Paradoksalu, bet „Mochito” merginos sako, kad šiomis nuotraukomis netgi plaukia prieš srovę.

„Dabar viskas rodoma kur kas atviriau. Užsienio žvaigždės jau fotografuojasi tiesiog išvertusios krūtis. Daugelis jaunų šiuolaikinių moterų nuogumo jau visai nebijo, socialiniuose tinkluose tokių dalykų prisižiūrėti galima.

Man erotika su šiek tiek paslapties atrodo kur kas įdomesnė ir gražesnė. Man regis, mums pavyko šia fotosesija tai pasiekti”, – svarstė Gabija.

Artimieji dėl visų šių pokštų, kaip ir dėl karštų merginų bučinių ant M.A.M.A. ceremonijos raudonojo kilimo, nepriekaištauja.

„Jie jau matė šias nuotraukas. Maniau, tėtis pasakys, kad jam nepatinka. Bet jis tik pasakė: jei taip reikia, tai gerai”, – juokėsi Justina.

Gauna laiškų iš kalėjimo

Nudistų paplūdimiuose merginos nesilanko, tačiau ne todėl, kad bijotų būti atpažintos, o paskui internete turėtų žiūrėti į mobiliaisiais telefonais padarytas savo nuotraukas.

„Tiesiog nelabai įdomu. Tiesa, mūsų paplūdimyje niekas ir neatpažintų. Ten aš visai kitaip atrodau”, – paaiškino Justina.

Parduotuvėse jas vis dėlto jau atpažįsta, o po koncertų kartais būna sunku atsikratyti nepageidaujamo dėmesio.

Merginos springdamos juoku pasakojo apie situaciją Alytuje, kai šampano kartu išgerti siūlantis vaikinas vijosi jas iki pat automobilio – tiesa, kitą dieną atsiuntė atsiprašymo laiškelį, kad buvo pernelyg išgėręs.

Gerbėjų netrūksta ir įkalinimo įstaigose. Dviejose iš jų – Marijampolėje ir Kybartuose – „Mochito” yra surengusios koncertus.

„Marijampolėje buvo truputį baisu. Gal 60 nuteistųjų ir tik keli apsaugininkai. Kaliniai aparatūrą nešiojo. Kažkaip neįprasta.

Dabar žinučių feisbuke gauname – matyt, pasirodymas patiko. Gražiai rašo, pasiūlymų tekėti dar nebuvo. Įdomu, kad rašantieji iš kalėjimo dažniausiai savo feisbuko anketas maskuoja, pavadindami dviem vardais – vyro ir moters. „Tomas ir Agnė” ar panašiai”, – stebėjosi Justina.

Gabija sako, kad jos merginti neverta – merginos širdis priklauso praėjusį sezoną Latvijoje žaidusiam krepšininkui Mindaugui Stašiui.

Justina kol kas laisva, Gabija juokais guodžiasi, kad nepavyko bendražygei pripiršti nė vieno pažįstamo vaikino.

„Aš nepradedu bendrauti su vaikinu, jei man nepatinka jo išvaizda”, – paaiškino Justina. Kiek pamąsčiusi pridūrė, kad jos vaikinas turėtų būti arba krepšininkas, arba verslininkas.

„Tai tu pagal išvaizdą renkiesi, tai pagal profesiją, jau nesuprantu”, – sutriko Gabija.

Lygiuojasi į „Mango”

„Mochito” narės dabar plepa kaip geriausios draugės, tačiau susipažino tik per brolių Bendžių prieš keletą metų surengtą talentų atranką.

Keliuose Lietuvos miestuose į atrankas atėjo per 120 merginų. Prodiuseriai išsirinko klaipėdietę Gabiją ir marijampolietę Justiną – dėl „Mochito” ji net sutiko persikraustyti į uostamiestį.

„Ieškojome ne tik talentingų, bet ir drąsių, išsišokti nebijančių merginų. „Mochito” būtent tokios ir yra”, – tvirtino G.Bendžius.

Gabija sugalvojo pasivadinti „Mochito”. „Prisigėriau tų kokteilių, pirmąjį prisimenu, kitų jau ne. Bet ryte pamaniau, kad čia geras pavadinimas”, – juokėsi mergina.

Porą metų apie grupę beveik nieko nebuvo girdėti. Gintaras teigia, kad merginos turėjo subręsti scenai, repetavo, tobulino vokalą ir šokio sugebėjimus.

Užtat pastaruosius metus jų pilna visur, o šį pavasarį jos TV žiūrovus nustebino sugebėjusios į sceną dėl bendro pasirodymo prisivilioti buvusią „Mango” narę Rimą Petrauskytę.

„Vaikystėje „Mango” buvo mėgstamiausia mūsų grupė. Kai pradėjome dirbti su broliais Bendžiais, viena svajonių buvo kada nors su „mangėmis” susipažinti”, – prisipažino Gabija.

Ar „Mochito” gali pasiekti „Mango” populiarumo lygį?

„Jei netikėtume tuo, tai grupės tikriausiai nebūtų. Vienas „Mochito” klipų internete jau peržiūrėtas pusę milijono kartų. Einame teisingu keliu”, – linktelėjo G.Bendžius.

Didžiausias hitas – prieš akis

Yra dalykų, prie kurių merginoms dar reikia priprasti. Ir kalba čia ne tik apie nedraugiškas kitų atlikėjų pastabas joms už nugaros, kurios iš pradžių Gabiją ir Justiną labai nustebino.

„Buvo keista, kad muzikos pasaulyje tiek pavydo. Bet tai nesvarbu. Mane erzina, kad Gabijai koncertuose vis iš marškinėlių krūtinė iškrinta”, – nusikvatojo Justina.

„Ją dar erzina tai, kad šokant netyčia vis alkūne trenkiu į galvą. Bet šiaip mes puikiai sutariame”, – pridūrė Gabija.

Su drabužiais ar be, merginos pasiryžusios užkariauti kuo daugiau publikos simpatijų – šiuo metu toliau rašomos dainos, kurios anksčiau ar vėliau suguls į pirmąjį „Mochito” albumą.

„Esu visiškai tikras – savo didžiausio hito „Mochito” dar nesudainavo”, – tašką padėjo G.Bendžius.

„Mochito” įrašyta nauja hito „Alyvos" versija:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.