Valerija Iljinaitė pristato savo kūdikį - naują dainą „LIAR“

Pirmojo sezono projekto „Lietuvos balsas“ finalininkė Valerija Iljinaitė dar šių metų sausį prabilo apie naujus vėjus jos karjeroje bei gerbėjams ruošiamą staigmeną – įrašinėjamą albumą.

Valerija Iljinaitė džiaugiasi savo nująja daina „LIAR“.
Valerija Iljinaitė džiaugiasi savo nująja daina „LIAR“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-21 11:04, atnaujinta 2018-02-12 15:19

Valerija paatviravo, jog pastaruoju metu muzikai laiko skyrė mažiau nei visada, kadangi šiemet baigia mokyklą, visą dėmesį skyrė egzaminams, savęs paieškoms ir būsimoms studijoms.

„Galbūt laiko būčiau skyrus dar mažiau, tačiau sutartys ir terminai to daryti neleido. Žmonės su kuriais šiuo metu dirbu labai įnoringi, kritiški ir tikslūs. Ar toks darbas man patinka? Be abejonės, kuo preciziškiau vyksta procesas – tuo kokybiškesnis rezultatas pasiekiamas“ – pasakojo atlikėja.

Pristatydama naująjį singlą „LIAR“ , kuris pasak kritikų atlikėja neslepia jaudulio vien dėl to, kad šis kūrinys pirmasis, kurio ir muziką, ir tekstą kūrė būtent pati Valerija: „Tai mano kūdikėlis“ – šmaikštavo mergina.

Paklausta ar ši daina yra apie konkretų, ar išsigalvotą asmenį mergina šypteli: „Visų merginų gyvenime, mano nuomone, yra toks „Liar‘is“, kuris išmoko būti atsargesnėmis ir nenerti taip staigiai, stačia galvą į santykius ir gražius jausmus. Tikiuosi, kad šioje dainoje klausytojai ras dalelę savęs“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.