„Pinup Girls“ pristato seksualumu trykštantį vaizdo klipą

„Pinup Girls“ atlikėjos visą vasarą šturmuoja pajūrio scenas, tačiau nepamiršta pateikti karštų naujienų visiems savo gerbėjams. Šiandien merginos pristato naujutėlį dainos „Pajudėk“ vaizdo klipą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 23, 2014, 4:38 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:08 PM

Seksualiai intriguojantis ir kartkartėmis atimantis žadą, naujas merginų darbas nepaliks abejingų, neabejoja Viktorija ir Simona.

„Mūsų grupė gyvuoja jau ne vienus metus, tačiau tai – pirmasis mūsų vaizdo klipas. Kartu su nesenai susikūrusia prodiuserine video kūrybos kompanija „Cousins Company“ ėmėmės rimtai atsakingo darbo“, – pokalbį pradeda atlikėjos.

Pasakodamos apie filmavimo užkulisius, dainininkės tikina, kad šie darbai užtruko tris paras. Buvo keičiamos vietos, merginų įvaizdžiai, kreipiamas dėmesys į smulkmenas ir detales.

„Pinup Girls“, mano nuomone, yra viena perspektyviausių ir populiariausių Lietuvos popmuzikos grupių, todėl nusprendėme bendradarbiauti būtent su jomis ir sutelkti bendras pajėgas siekiant geriausio rezultato. Tai – gražios ir savimi pasitikinčios moterys. Būtent tokias asmenybes ir norėjome matyti mūsų prodiusuojamame vaizdo klipe“, – mintimis dalinasi vienas iš „Cousins Company“ įkūrėjų Kęstutis Jorūdas.

Dėkodamas už pasitikėjimą jų nauja kompanija, vyras apie dainininkes atsiliepia gražiausiais žodžiais ir padėkos žodžius sako visiems prisidėjusiems prie šio projekto: Kauno naktiniam klubui „Macao“, šokėjų grupei „Me gusta“, fotostudijai „Fotosintezė“, stilistei Ernestai Jorūdei, visažistei Santai Pečkytei, plaukų stilistui Saimonui Aukštuoliui, rūbų parduotuvei „Style City“ ir papuošalų dizainerei Simonai Brazdžionytei.

„Kaip šį mūsų darbą įvertins gerbėjai? Juk jie geriausi mūsų teisėjai, tad palikime viską jų rankose. Žinome, kad visada yra kur tobulėti. Mes to ir siekiame“, – su šypsena veiduose kalba „Pinup Girls“ merginos.

Naujasis jų klipas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.