Privačiu lėktuvu į Kauną atvyko dainininkas seras Tomas Jonesas

Trečiadienį Kaune koncertuosiantis britų dainininkas Tomas Jonesas pasirodymui jau ruošiasi šiame mieste. 74-erių muzikos veteranas privačiu lėktuvu į Lietuvą atvyko antradienio vakarą.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jun 24, 2014, 7:24 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 1:23 PM

Iš Velso kilęs dainininkas, šiuo metu gyvenantis JAV, vasarą koncertuoja daugelio Europos šalių miestuose. Lietuvą į savo gastrolių maršrutą jis įtraukė pirmą kartą.

Prieš 50 metų išgarsėjęs dainininkas, kurį Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II už nuopelnus muzikai yra apdovanojusi riterio titulu, trečiadienio vakarą dainuos „Žalgirio“ arenoje.

„Man nereikia daug -- tik lovos ir stiklinės vandens. Tiesa, mėgstu keliauti patogiai“, – „Lietuvos rytui“ sakė dainininkas, pagarsėjęs hitais „Delilah“, „Green, Green Grass Of Home“, „Sex Bomb“ ir daugeliu kitų įsimintinų dainų.

Privačiu lėktuvu keliaujantis atlikėjas porą sykių keitė planus. Pirmadienį Vokietijos mieste Brėmene koncertavęs T.Jonesas ketino į Lietuvą atvykti tik trečiadienį popiet. Tačiau persigalvojo – antradienį koncerto rengėjai gavo žinutę, kad dainininkas tiesiai į Kauną atskrenda dar šiandien.

Išnuomotu automobiliu „Jaguar“ dainininkas iš oro uosto buvo nuvežtas į jo paties pasirinktą viešbutį „Park Inn“, kuriame prieš keletą mėnesių buvo apsistojusi ir Kaune dainavusi britų žvaigždė Sarah Brightman. Viešbutyje jam užsakytas brangiausias numeris.

Tiesa, kitaip nei S.Brightman, T.Jonesas nevengė dėmesio – draugiškai šypsojosi ir mojavo fotografams.

Prieš viešnagę atlikėjas užsiminė, jog norėtų pasivaikščioti po Kauną, pasigrožėti miesto architektūra, taip pat – paragauti tradicinio lietuviško maisto.

Lrytas.lt žiniomis, iš Lietuvos į Rygą, kur tęs gastroles, T.Jonesas trečiadienį išvyks iškart po koncerto - tiesiai iš arenos keliaus į oro uostą.

Lietuvoje T.Jonesas pasirodys su devynių asmenų grupe, kurioje yra žymių britų muzikantų, grojusių su „Pink Floyd“, „The Pretenders“, Amy Winehouse ir kitomis žvaigždėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.