Atlikėjas P. Stalionis: „Mano klausytojai moka išgirsti širdimi“

Dainų autorius ir atlikėjas Paulius Stalionis, prabėgus lygiai trejiems metams po paskutinio albumo pasirodymo, liepą savo gerbėjus žada pradžiuginti nauju savo kūrybos pliūpsniu. Iš 12-os kūrinių sudarytas albumas „Aš tavimi tikiu“, kuriame, kaip jau įprasta, skambės tik autorinės Pauliaus dainos, parduotuvių lentynas turėtų pasiekti jau šios vasaros viduryje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2014, 2:45 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:52 PM

„Treji metai prabėgo kaip trys mėnesiai. Įtemptas koncertų grafikas, šeimyniniai rūpesčiai ir kiti nenumatyti darbai neleido paskubinti darbo proceso, – pasakojo P.Stalionis. – Didžioji dalis darbų griuvo ant mano pečių. Dainą reikia sukurti, ją tobulinti, surasti sprendimą jos būsimam skambesiui, parinkti tinkamus muzikantus, įrašyti studijoje, taisyti. Ir tokį procesą reikėjo pakartoti dvylika kartų. Rezultatas manęs nenuvylė, todėl tikiuosi, kad jis nenuvils ir mano gerbėjų, kurie, klausydamiesi mano dainų, galės ir linksmintis, ir ašarą nubraukti.“

Pasak Pauliaus, albumas „Aš tavimi tikiu“ tikrai geriausias studijinis darbas, prie kurio jis su malonumu vargo tol, kol liko patenkintas galutiniu rezultatu.

„Nesidarau plastinių operacijų, nevaikštau į žvaigždžių vakarėlius, nespekuliuoju dirbtiniais skandalais, todėl TV eteriui pastaruoju metu esu nelabai įdomus, – šypsojosi dainininkas – Supratau, kad tai man išeina tik į naudą. Visų pirma, žmonės manęs pasiilgsta ir tikrai negaliu skųstis publikos dėmesio stoka, nes mano žiūrovai – ne tie, kuriems scenoje reikia apnuoginto kūno, keiksmažodžių ar banalių tuštybių.

Mano klausytojai turi sielą ir moka išgirsti ne tik ausimis, bet ir širdimi. Kiekviena mano daina – atskira istorija, kurią įsiklausęs žmogus išgyvena drauge su manimi. Džiaugiuosi, kad Lietuvoje aš atradau savo subrendusių ir išsilavinusių klausytojų ratą, kuris (nuvilsiu man pavydinčius) vis didėja. Per šešerius metus išleidžiu jau penktą albumą, o tai daug ką pasako... Ačiū, Jums, kurie tikite manimi!“

Prie P.Stalionio naujausio albumo „Aš tavimi tikiu“ kūrybinio proceso prisidėjo maždaug 20 savo sričių profesionalų: muzikos prodiuseriai – R.Tamošauskas, A.Žvirblys, Ž.Liulys, A.Janonis, muzikantai – S.Šiaučiulis, V.Pažemeckas, M.Šlečkus, E.Juška, dainininkai – K.Jatautaitė, S.Zakatovaitė, G.Litinskas, A.Veitaitė, N.Chareckaja ir kiti.

„Daina nuostabi. Ji – kaip E621 prieskonis, kurį deda į maistą, kad norėtųsi dar ir dar. Nenustoju klausyti“, – apie titulinį naujo albumo kūrinį „Aš tavimi tikiu“ sako žymiausias Lietuvos iliuzionistas Arvydas Stonys.

Ši daina – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.