Vilniuje vėl gros rusų „alko-džiazo“ meistrai „Billy’s Band”

Lapkričio 14 dieną Vilniaus muzikiniame klube „New York“ viena įsimintiniausių Rusijos grupių „Billy’s Band“ pristatys naują programą „Pageidavimų koncertas“, kurios metu nuskambės visos publikos pageidaujamos dainos. „Tai bus savotiškas eksperimnetas tiek renginio lankytojams, tiek ir muzikantams, – pasakoja grupės lyderis Billy Novikas. – Dviejų valandų trukmės koncerte žiūrovai galės klausytis tų dainų, kurios bus „užsakytos“ koncerto metu".

„Billy’s Band“ jau tapo Lietuvos bohemos numylėtiniais.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
„Billy’s Band“ jau tapo Lietuvos bohemos numylėtiniais.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2014, 12:25 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:05 PM

Sankt-Peteburgo grupė „Billy’s Band“ – Rusijos muzikos pasaulio fenomenas, įrodžiusi, kad nebūtina laikytis įprastų šou verslo standartų, norint sukurti savitą ir nepakartojamą grupės stilių bei įvaizdį. Per neilgą, bet labai sėkmingą gyvavimo laiką, grupė sugebėjo užkariauti ne tik Maskvos ir Sankt-Peterburo, bet ir daugelio klausytojų širdis iš Europos šalių.

„Billy’s Band“ išleido 8 albumus, kuriose dera džiazo, roko, bliuzo ir svingo muzika. Visos grupės kompozicijos džiugina klausytojus savitumu. Tai vienas iš nedaugelio kolektyvų, kurie dirba „DIY“ stiliumi – patys yra savo grupės vadybininkai, planuoja įrašus ir gastroles. „Billy’s Band“ dar nė karto nebuvo sudarę sutarčių su kitais vadybininkais ar įrašų studijomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.