Vilniuje „Liūdni slibinai“ ieškos pasiklydusios vasaros

Liepos 1 dieną Vilniuje, Mokytojų namų kiemelyje „Liūdni slibinai“ surengs vasarišką savo koncertą. Gyvuose pasirodymuose šmaikštumu pasižyminti grupė kviečia vasarojančius mieste ieškoti kažkur pasiklydusios vasaros.

Antradienį Vilniuje „Liūdni slibinai“ ieškos pasiklydusios vasaros.
Antradienį Vilniuje „Liūdni slibinai“ ieškos pasiklydusios vasaros.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2014, 12:27 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:17 AM

„Nesvarbu, kokia bus temperatūra, mes būsime su gėlėtais atlapais, o Dominykas Vaitiekūnas netgi nepadoriai apnuogins savo kelius, užsidėdamas naujus šortus. Vasara yra vasara, reikia rasti laiko poilsiui. Kaip jau esame sakę, žmogus geriausiai pailsi matydamas, kaip kiti dirba. Todėl antradienio vakarą mes dirbsim iš širdies“, - teigia „Liūdnų slibinų“ narys Vaidas Kublinskas.

Rytoj „Vasaros terasoje“ vyksiančiame koncerte „Liūdni slibinai“ nepamirš ir problemų, kurios vasarą nedingsta, o kartais net pati vasara jų pridaro daugiau. Kai kurioms iš tų problemų grupės trijulė dedikuos naujus savo poezijos ir prozos kūrinius.

Pagarbą liūdesiui teatrališkieji atlikėjai išreikš ir minorine dainos „Palikimas“ versija - „Koks liūdnas palikimas“, kažkada sukurta virtuvėje. Nepamirštami šiandieninių aktualijų „Liūdni slibinai“ atliks ir futbolo gerbėjų mėgstamą savo seną hitą „Kamuolys“.

Kitą savaitę „Liūdni slibinai“ raliuos Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimo 2014 didžiojoje scenoje. Rugpjūtį grupė koncertuos muzikos ir pramogų festivalyje „Galapagai“ bei surengs vienintelį šią vasarą pasirodymą pajūryje - festivalyje „Palanga Live“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.