Premjera: J.Brūzga pristatė vasarišką dainą ir jos vaizdo klipą

Trečiadienio vakare muzikos ir kokteilių bare „Soul Box“ Jurgis Brūzga ir gausiai susirinkę svečiai turėjo galimybę ne tik įvertinti naujos dainos „1000 dienų“ video klipą, bet ir sudalyvauti simboliniame jo įkėlime į tinklapį „YouTube“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2014, 6:11 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:25 AM

Klipo filmavime dalyvavo daugiau nei 40 žmonių, buvo filmuojama ne tik žemėje, bet ir iš oro.

„Labai džiaugiuosi nauju darbu. Filmavimo procesas buvo labai smagus – dalyvavo daugybė draugų. Norėjome pagauti natūralias žmonių reakcijas klausant naujos dainos, padaryti paprastą, bet kokybišką klipą. Galima sakyti rezultatas viršijo lūkesčius“, - sakė Jurgis Brūzga.

Prie vaizdo klipo sėkmės bene labiausiai prisidėjo operatorius ir montažo autorius George Ovčinikov, Šefildo Hallamo universiteto absolventas.

„Džiaugiuosi savo komanda: prie dainos kūrimo dirbę Marius Leskauskas (muzika) bei Andrius Kairys (tekstas) yra ir mano grupės nariai, esu be galo dėkingas visiems prisidėjusiems prie proceso. Norime judėti į priekį, tad netruksime pristatyti daugiau naujienų!“ - kalbėjo Jurgis.

Pristatymo vakarėlyje Jurgis su grupe gyvai atliko ne tik naująją dainą „1000 dienų“ bet ir spėjusią išpopuliarėti „Vakare“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.