S. Tylerį sužavėjusios lietuvės savaip atliko futbolo himną

Šį pavasarį susikūrusi instrumentinė lietuvaičių grupė „Vera Primavera" nenustoja stebinti. Pirmąją staigmeną merginos pristatė dar grupės veiklos pradžioje, kuomet jų akordeonu bei smuiku atliekama roko grandų „Aerosmith" daina „Crazy" ne tik pavergė patį šios grupės dainininką Steveną Tylerį viešnagės Vilniuje metu, bet ir apskriejo aplink visą pasaulį.

Su S.Tyleriu pagrojusios "Vera Primavera" merginos ir toliau stebina.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Su S.Tyleriu pagrojusios "Vera Primavera" merginos ir toliau stebina.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-17 16:17, atnaujinta 2018-02-11 21:58

Po šios fenomenalios sėkmės merginos toliau uoliai dirbo, repetavo, neseniai pristatė savo pirmąją muzikinę programą „Nuo klasikos iki roko". Šiandien gabiosios Aurelija bei Simona pristato savo sugrotą 2014 metų pasaulio futbolo čempionato oficialią dainą „We are one", kurios originalią versiją Pitbullis atliko kartu su Jennifer Lopez bei Claudia Leitte.

Vos tik išgirdusios šį kūrinį, merginos pradėjo įsivaizduoti, kaip jis galėtų skambėti jų grojamais instrumentais.

„Mus labiausiai žavi tai, kad savo muzika galime įrodyti, jog šių dienų populiariosios muzikos pasaulyje dainos gali skambėti ne prasčiau atliekamos akordeonu ar kitu klasikos instrumentu. Dar truputis improvizacijos, ir kūrinys nušvinta naujomis spalvomis. Tikime, jog tai ir yra mūsų grupės sėkmės paslaptis. Nekantraujame ir norime, kad mūsų savaip atliekamą „We are one" kuo greičiau išgirstų bei įvertintų klausytojai", - sako merginos, pristatančios šį įrašą lrytas.lt skaitytojų teismui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?