„Andrew Flame“ vaikinai uždainavo J. Bieberio hitą

Visai neseniai kauniečių grupė „Andrew Flame" padėjo paskutinius antrojo albumo taškus ir laukia būsimojo leidinio viršelio. Muzikantai nekantraudami laukia, kada galės su savo gerbėjais pasidalinti savo pastarųjų dvejų metų kūryba.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-21 12:05, atnaujinta 2018-02-11 20:21

Turėdami laisvo laiko, muzikantai nusprendė jį praleisti kūrybingai - įrašyti užsienio artistų dainų perdirbinių. Pirmieji „koveriai“, kuriuos grupė įrašė, yra grupės „Nickelback" daina „Photograph" ir Justino Bieberio „Beauty And The Beat“ - į pastarąją dainą patys grupės nariai žiūri su šypsena.

Pasak „Andrew Flame“ vokalisto Andriaus Grybausko, „Nickelback“ dainininko Chado Kroegerio balsas jam nuo pat vaikystės buvo kažkas pasakiško. Žiūrėdamas MTV kanalą, Andrius visada žavėjosi roko jėga, sklindančia iš Chado balso stygų, todėl visada norėjo pabandyti nors trumpam pasijusti šio atlikėjo kailyje.

Kodėl pasirinko atlikti ir J.Bieberio dainą, kolektyvas net pats negali aiškiai atsakyti. Nei jo muzika, nei stilius neatitinka „Andrew Flame“ krypties, tačiau atlikėjai sako, kad tiesiog nusprendė pasilinksminti.

„Andrew Flame“ atliekamos „Nickelback“ ir J.Bieberio dainos – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.