Populiarumas: bilietų į L. Somovo ir Jazzu koncertus nebeliko

Vienas originaliausių Lietuvos scenos duetų Leonas Somovas ir Jazzu patvirtina savo populiarumą anšlaginiais koncertais. Liepos 24-25 dienomis vyksiančių dueto koncertų Trakuose ir Kaune bilietai jau yra išparduoti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2014, 2:51 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 7:39 PM

Šį mėnesį pristatyta L.Somovo ir Jazzu nauja lietuviška daina „Ką tu su manim darai?“ jau siekia pusės milijono peržiūrų ribą internete, o artimiausi dueto koncertai įvyks pilnutėlėse erdvėse.

Dueto pasirodymų organizatoriai skelbia, kad liepos 24 dieną vyksiančio Leono ir Jazzu koncerto Trakų pilyje ir liepos 25 dieną rengiamo papildomo koncerto Kauno „Ryšių kiemelyje 837” bilietai išparduoti.

„Labai džiaugiamės, kad mūsų vasara yra tokia darbinga, o publika – tokia šilta. Ką tik įvyko puikus koncertas Kaune, dabar kauniečiams rengiame papildomą pasirodymą, ir kaip matome, vėl bus gera susitikti pilname „Ryšių kiemelyje", - sako Leonas ir Jazzu. – Taip pat labai laukiame savo koncerto Trakų pilyje. Bus įdomu išbandyti, kaip mūsų muzika skambės tokioje įspūdingoje erdvėje.”

Nespėjusiems įsigyti bilietų į dueto koncertus lieka dar kelios galimybės: liepos 26 dieną Leonas ir Jazzu pasirodys Jūros šventėje Klaipėdoje, o rugpjūčio 2 dieną koncertuos muzikos ir pramogų festivalyje „Galapagai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.