Į Lietuvos popsceną sugrįžta atsinaujinusi grupė „Mango“

Prieš šešerius metus iširusi grupė „Mango“ atgimsta? Ir taip, ir ne. Scenoje - atnaujintas šios grupės variantas kiek pakeistu pavadinimu.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2014-07-25 06:59, atnaujinta 2018-02-11 18:06

2008-aisiais iširusi „Mango“ merginų trijulė buvo viena populiariausių Lietuvos grupių.

Dabar jos dainos vėl skambės koncertuose - veiklą pradeda grupė „Man-go“, kurioje dainuoja viena „Mango“ lyderių Rima Petrauskytė-Malašičevė.

Kartu su ja grupėje - uostamiesčio dueto „Mochito“ narės Justina Jančiauskaitė ir Gabija Sruogiūtė. Tokia sudėtimi „Man-go“ rengs koncertus, atliks didžiausius „Mango“ hitus, o gal net įrašys ir naujų dainų.

Šią naujieną „Lietuvos rytui“ atskleidęs prodiuseris Gintaras Bendžius sakė, kad „Man-go“ atsiradimą lėmė kelios priežastys.

„Pavasarį padarėme eksperimentą - merginos kartu pasirodė TV šou „Chorų karai“. Atsiliepimai buvo puikūs, o ir Rima su „Mochito“ merginomis rado bendrą kalbą.

Net ir praėjus šešeriems metams po išsiskirstymo, vis dar sulaukiame klausimų, ar nebūtų galima pasikviesti „Mango“ koncertuoti. Akivaizdu, kad žmonės pasiilgo dainų, kurių „Mango“ repertuare buvo apie šimtą.

Nuo šiol jas bus vėl galima išgirsti koncertuose, o gal bus ir naujų kūrinių“, - pasakojo „Mango“ įkūrėjas.

Anot jo, grįžtančios grupės pavadinimas kiek pakoreguotas, kad būtų galima atskirti pirmąjį ir antrąjį „Mango“ karjeros etapą.

„Vis dėlto juk tai nėra šimtaprocentinis grupės atsikūrimas - sudėtis pasikeitusi, nors išliko viena pagrindinių atlikėjų. Beje, būtent „Man-go“ buvo pirmasis pavadinimo variantas, kai jį galvojome prieš 17 metų.

Noriu pabrėžti, kad Gabija ir Justina nepakeitė buvusių „Mango“ dainininkių Linos Šerpytės ir Viktorijos Perminaitės. Pastarosios šiuo metu gyvena Didžiojoje Britanijoje, joms tikrai nebūtų lengva dalyvauti grupės veikloje.

Beje, Lina po pasirodymo „Chorų karuose“ skambino ir sakė, jog Justinos balsas tikrai panašus į jos. „Mochito“ tęs veiklą, bet dainuos ir „Man-go“, - sakė G.Bendžius.

Penktadienio vakarą „Man-go“ pasirodys Jūros šventėje - čia rengiamame grupės kompozitoriaus ir prodiuserio Žilvino Liulio kūrybos vakare.

Naujosios sudėties įrašyta daina „Vasaros lietus“ jau pateikta radijo stotims. Kiti „Mango“ hitai koncertuose taip pat skambės naujai aranžuoti.

„Tai ir nauja, ir sena. Manau, scenoje atsiranda grupė, kuri gali ilgai ir sėkmingai gyvuoti. Lietuviškos popmuzikos gerbėjams tai turėtų būti gera naujiena“, - neabejojo G.Bendžius.

„Man-go“ pasirodymas „Chorų karuose" šį pavasarį:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.