„Mochito“ pristato naują seksualų vasaros hitą

Merginų grupė „Mochito“ – turbūt darbščiausias ir produktyviausias pastarųjų metų muzikinis kolektyvas. Gabija ir Justina nuolatos pristato naujus kūrinius ir dalyvauja skirtinguose projektuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 30, 2014, 2:53 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 3:33 PM

Paskutinis merginų projektas – „Man-go“. Tiesa, grupės narės pabrėžia, jog tai nereiškia, kad grupės „Mochito“ veikla sustojo. Kaip to įrodymą merginos pristato naujausią savo kūrinį „Įsimylėjom vasarą“.

Gabija ir Justina tikina, kad vasarai persiritus į antrą pusę, visada ateina jausmas, kad ji tuoj baigsis. Štairudenį dabar vyraujantis beprotiškas karštis atrodys tik kaip malonus prisiminimas. „Mochito“ merginos, gyvenančios Klaipėdoje, ypatingai jaučia vasarišką dvasią, mat čia netrūksta poilsiautojų, pramogų ir koncertų paplūdimiuose bei kitokių vasariškų linksmybių.

„Daina „Įsimylėjom vasarą“ ir atspindės tą lengvą, tačiau kartu karštą vasarišką dvasią. Be to, šiame kūrinyje sutiksite ir mūsų gyvenimo atspindžių“, - intrigavo „Mochito“ merginos.

O kad vasariško karščio nebūtų per maža, Gabija ir Justina kartu su daina primena intriguojančią fotosesiją, kurią šią vasarą pristatė žurnale "TV antena" ir portale lrytas.lt.

„Per tokius karščius tik ir norisi nusimesti rūbus. Mes tai padarėme Nidos kopose. Tiesa, fotosesija vyko pavasarį, tačiau dabartiniai orai yra patys tinkamiausi tokiems karštiems kadrams“, - juokėsi merginos.

Naujoji „Mochito“ daina - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.