Dainininkė Mia nuvylė Jonavos šventės organizatorius

Jonavos kultūros darbuotojai pasijuto tarsi aplieti šaltu vandeniu – likus kelioms dienoms iki miesto gimtadienio jiems teko ieškoti kito atlikėjo, kuris galėtų pakeisti dainininkę Mią. Jonavoje valandos trukmės programą „Mia loves Lady Gaga“ turėjusi pristatyti atlikėja į miesto šventę nebeatvyks.

Jonavoje valandos trukmės programą „Mia loves Lady Gaga“ turėjusi pristatyti atlikėja į miesto šventę nebeatvyks.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Jonavoje valandos trukmės programą „Mia loves Lady Gaga“ turėjusi pristatyti atlikėja į miesto šventę nebeatvyks.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

jonavoszinios.lt

Aug 6, 2014, 8:44 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:21 PM

„Įtarimai, kad kažkas ne taip, kilo jau prieš dieną, kai ji paskambino ir pasakė, kad neva sūnus iš jos kompiuterio ištrynė beveik visą šios programos muziką“, – sakė Jonavos kultūros centro darbuotojai.

Tačiau dar po dienos Mia pranešė, kad ji serga, be to, jei ir atvyktų, tai padainuotų tik kelias šios programos dainas, o kitos būtų iš jos repertuaro.

„Tačiau mus domino šis projektas, jis visur buvo reklamuotas. Be to, ir kaina – pusšešto tūkstančio litų – buvo sutarta už „Mia loves Lady Gaga“ programą.

Kai pasakėme, kad jei nebus šio projekto, tiek nemokėsime, ji paaiškino, kad mes nežinom atlikėjų honorarų. Todėl tikrai jaučiamės apgauti“, – pasakojo jonaviečiai.

Kultūros centras nusprendė atsisakyti Mios pasirodymo, nes visų pirma nebuvo aišku, ar net su savo programa ji iš viso atvyktų. Trečiadienio popietę sutarta, kad vietoje Mios Jonavoje koncertuos Irena Starošaitė.

Tuo tarpu pati Mia sako, jog ji jonaviečių neapgavo.

„Nutiko taip, kad mano iš mano kompiuterio dingo visa šios programos muzika. Taip man nutiko pirmąjį kartą. Bandžiau viską atgauti, tačiau programa paruošta jau seniai ir niekas kopijų nebeturi.

Tuomet pasiūliau kompromisą – savo programą, tačiau organizatoriai nesutiko. Tikrai nesijaučiu nieko apgavusi.

Kartais nutinka nelaimės – šį kartą taip nutiko man. Norėjau rasti kompromisą ir išspręsti šią situaciją, tačiau organizatoriai į kompromisus nesileido. Todėl aš neatvažiuosiu“, – sakė Mia.

Jonavos miesto šventė „Mes mylim Jonavą“ vyks jau šį šeštadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.