„Andrew Flame“ nario A. Grybausko rankose - J. Hendrixo gitara

Išsipildė viena didžiausių grupės „Andrew Flame“ gitaristo ir vokalisto Andriaus Grybausko svajonė - vaikinas groja paties Jimi Hendrixo gitara.

Jauno atlikėjo rankose - paties Jimi Hendrixo gitara.<br>"Instagram" nuotr.
Jauno atlikėjo rankose - paties Jimi Hendrixo gitara.<br>"Instagram" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 11, 2014, 11:59 AM, atnaujinta May 27, 2017, 3:08 PM

Nuo pat savo karjeros pradžios Andrius žavėjosi pasaulio gitaros dievukais, tokiais kaip Jimi Hendrixas, Stevie Ray Vaughanas ar Johnny Wintersas. Pasak Andriaus, šios gitaros legendos yra viena iš svarbiausių priežasčių, kodėl jis pats nusprendė muzikuoti.

Garsiųjų gitaristų unikalus gebėjimas išreikšti savo mintis, jausmus grojant gitara yra pats egzotiškiausias menas, kokį Andrius yra girdėjęs.

Ne paslaptis, jog kaip ir kiekvienam gitaristui, didžiausia svajonė yra užlipti ant scenos su savo gitaros dievais ir bent minutę pagroti kartu.

Nors šios muzikos legendos seniai išėjo anapus, yra dar vienas būdas pajusti jų dvasią – pagroti jų instrumentais. Būtent šį gražų stebuklą jaunas atlikėjas patyrė šį savaitgalį, kada atvėręs gitaros įdėklą rado Jimi Hendrixo Monterey gitarą, kuria Jimi grojo 1956 metais Monterey festivalyje.

Pasiskelbęs apie tai savo „Instagram“ paskyroje Andrius teigė, jog jau kurį laiką yra pamišęs dėl gitarų ir mėgsta jas kolekcionuoti, todėl kiekvieną sunkiai uždirbtą litą skiria joms. Taip pat atlikėjas primena, jog kolekcionuojant gitaras visada reikia laikytis angliškos patarlės: „Mylėk vieną moterį ir daugybę gitarų“.

Šį rudenį ketinanti išleisti savo antrąjį albumą grupė „Andrew Flame“ savo puslapyje rašo, jog turi jau sukūrę dešimt naujų lietuviškų dainų savo trečiajam albumui, iš kurių pirmąją jau šį savaitgalį užbaigė įrašyti ir nekantrauja pasidalinti su savo gerbėjais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: svečiuose – L. Mažylis, Ž. Pinskuvienė ir V. P. Andriukaitis