Beissoul ir Einiaus hitui - vasariškas klipas iš JAV

Lietuvos elektroninės muzikos pažibos Beissoul ir Einius užtikrintai plečia gerbėjų ratą už Lietuvos ribų. Šįkart prie to prisideda kaimynai latviai. Didžėjų latvių duetas Tommy U ir Tob Luii pristato vienos žinomiausių dueto dainų „Summerrain“ remiksą ir vaizdo klipą.

Beissoul ir Einių nudžiugino bendraminčių iš Latvijos darbas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Beissoul ir Einių nudžiugino bendraminčių iš Latvijos darbas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 19, 2014, 1:07 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 2:07 AM

Daina, gimusi šių metų pradžioje, dar tik laukiant vasaros ir stebint pirmuosius pavasario ženklus, dabar įgavo naujų spalvų. Lietuvių albumo „Laikas Paikas“ daina „Summerrain“ suskambo hauso stiliaus rūbe. Latviai didžėjai iš esmės perkūrė visą dainos kompoziciją, palikdami pagrindinę dainos liniją – vasarišką ritmą ir nuotaiką.

Tačiau pilną kūrinio nuotaiką galima pajusti tik žiūrint vaizdo klipą. Jį nufilmavo latvių didžėjų draugas vasaros kelionės už Atlanto metu. Kūrybinė grupė atsitiktinai pamačiusi kelionės vaizdo įrašus suprato, kad jie idealiai tinka ir naujai rengiamam kūriniui. Taip gimė vandenyno ir vasaros gaivumu persunktas vaizdo klipas.

„Didžėjai pasistengė, kad „Summerrain“ kūrinys taptų kitokiu, visiškai kitokiu. Ir rezultatas tikrai mus džiugina – nuo „electro soul" iki hauso stiliaus ant vandenyno bangų“, - teigia Beissoul ir Einius.

Lietuvius ir latvius jau rugpjūčio 27 d. bus galima išvysti vienoje scenoje „Studio 9“ Vilniuje. Atlikėjai ruošia programą, kuria ruošiasi įtikti ir išrankiausiems klausytojams.

Dar kartą Beissoul ir Einių išgirsti bus galima „Loftas Fest“ renginyje rugsėjo 6 d., kuriame skambės tai, ką geriausio gali parodyti šis vis didėjantį gerbėjų ratą turintis duetas.

Latvių sukurtas dainos variantas ir vaizdo klipas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.