Afganistane kariams koncertavo Anžela iš Lietuvos

Lietuvoje gyvena angelai – tokią žinią kartu su puokšte dainų Afganistane tarnaujantiems kariams pasiuntė šviesiaplaukė atlikėja Anžela Adamovič. Muzikiniame šou „X Faktorius“ sužibėjusi 27-erių dainininkė surengė koncertus karo bazėse Kabule ir Kandahare.

Paklausyti populiarių Andželos atliekamų dainų susirinko įvairių šalių kariškiai.<br>T.Balyno nuotr.
Paklausyti populiarių Andželos atliekamų dainų susirinko įvairių šalių kariškiai.<br>T.Balyno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-23 23:46, atnaujinta 2018-01-16 23:49

Šios idėjos sumanytojas – grupės BIX lyderis Saulius Urbonavičius – šįkart prisiėmė apšildančio atlikėjo vaidmenį. Dainuodamas su akustine gitara ir vis žadėdamas, kad tuoj bus dar karščiau, nes iš dangaus nusileis angelai, Samas užvedė ne tik lietuvius, bet ir užsieniečius, kurie šias dainas girdėjo pirmą kartą. Energingai atliktos klasikinės BIX dainos „Kiaulė“ motyvus pabaigoje jau traukė visa sausakimša salė. Paklausyti populiarių Andželos atliekamų dainų susirinko ne tik kariškiai iš Lietuvos – prie scenos šėlo amerikiečiai, vokiečiai, italai, makedoniečiai. Tačiau bene audringiausiai į išskirtinio,stipraus balso atlikėjos pasirodymą reagavo kariai iš Turkijos. Vieni šoko ir kartu dainavo, kiti telefonais filmavo „angelą iš Lietuvos“ nuo pirmos iki paskutinės koncerto minutės.

Kai A.Adamovič pasirodymo viduryje užtraukė atlikėjos Duffy hitą „Mercy“, ėmė šokti visa salė, o vėliau kariai ir kitas dainas traukė kartu su viešnia, vilkinčia įspūdinga raudona suknele.

Kabule po koncerto su Andžela skubėjo fotografuotis dešimtys kariškių, o Kandahare publikos prašymu teko kartoti kone kiekvieną dainą.

„Esu sužavėta tų vyrų ir moterų drąsos. Tikiu, kad šie koncertai praskaidrino jų kasdienybę. Man pasirodymai bei klausytojų reakcija suteikė jėgų ir įkvėpimo“, - po koncertų sakė atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.