Roko monstrai AC/DC turi gerą naujieną savo gerbėjams

Originalios roko legendų AC/DC sudėties gitaristas Malcolmas Youngas laikinai sustabdė savo veiklą dėl ligos, tačiau grupė sustoti neketina. Jau įrašytas naujas albumas ir planuojamas pasaulinis turas, skelbia portalas loudwire.com.

Roko legendos nutraukti muzikinės veiklos neketina.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Roko legendos nutraukti muzikinės veiklos neketina.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 24, 2014, 4:11 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 3:57 AM

Kalbėdamas su australų žurnalistais grupės būgnininkas Philas Ruddas ne tik patvirtino, kad M.Youngo laikinas pasitraukimas grupės nesustabdys, bet ir pareiškė, kad „turėsime mirti, kad visa tai sustotų“.

Metų pradžioje spauda garsiai aptarinėjo M.Youngo sveikatos problemas. Širdies liga, vėžys, Alzheimerio liga – spėjimai plaukė vienas paskui kitą. Vis dėlto, M.Youngo šeima nesiruošė dalintis privataus gyvenimo detalėmis.

Ph.Ruddas nuramino gerbėjus, kad AC/DC ir jo paties nesustabdys niekas. „Aš esu geriausias roko būgnininkas, koks vaikščiojo šia žeme, o mes kartu esame geriausia pasaulio grupė. Bus dar vienas turas, ir dar vienas, ir dar vienas. Ir dar vienas albumas. Ir taip iki tol, kol mirsime. Jūs gi puikiai žinot, Anguso Youngo nesustabdys niekas!“, - juokdamasis rėžė Ph.Ruddas.

AC/DC būgnininkas spėjo įrašyti ir savo solinį albumą „Head Job“, kuris pasirodys rugpjūčio 29 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.