„Balkanaktis“ naują sezoną pradeda festivalyje „Loftas Fest“

Žymiausias Lietuvoje balkaniškų muzikos vakarėlių ciklas „Balkanaktis“ naują sezoną pradeda miesto festivalio „Loftas Fest“ metu. Rugsėjo 5 d. vakarą ritmams diriguos duetas iš Prahos „Malalata“ ir šių renginių iniciatoriai „Baltic Balkan".

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 1, 2014, 10:26 AM, atnaujinta May 18, 2017, 6:04 AM

Savo veiklą Slovakijoje pradėję didžėjai išsiskiria energinga Balkanų ritmų, meksikietiškos kumbijos, regio iš Karibų jūros salų, prancūziško elektrosvingo ir autentiškos romų muzikos sinteze.

„Malalata“ daug dėmesio skiria originaliai aprangai ir visada pasirūpina tuo, kad šokių aikštelėje niekaip nebūtų nuobodu. Todėl šiandien jie yra itin pageidaujami Prahos, o taip pat Berlyno, Vienos, Budapešto, Bratislavos, Krokuvos klubuose.

Per septynerius karjeros metus „Malalata“ koncertavo su tokiomis įžymybėmis kaip „Parov Stelar Band“, „Nouvelle Vague“, Nneka, „Fanfare Ciocarlia“, „N.O.H.A“, „Mahala Rai Banda“, „[dunkelbunt]“, „Parno Graszt“, „Watch Clan“, Shanteliu ar DJ Kormacu.

„Apie šiuos vyrukus iš Prahos sklinda legendos, kad kiekvienas jų pasirodymas – tai nežabota vakarėlis, užkrečiantis energija ir šimtaprocenčiu atsidavimu. Galime patikinti, kad šio sezono „Balkanakčio“ starte kojos kilnosis tikrai kiekvienam ir kiekvienai. O savo ištikimiems Balkanakčių lankytojams nusprendėme šiemet pateikti staigmeną ir į pirmąjį vakarėlį padovanoti nemokamą įėjimą“, - džiaugėsi vienas iš ciklo rengėjų „Baltic Balkan“ narių Lencas.

„Balkanakčio“ vakarėliai Vilniuje rengiami jau trečią sezoną, juose pabuvojo jau tokios balkaniško stiliaus šokių aikštelių žvaigždės kaip Shantel, „Gypsy Sound System“, Robert Soko, DJ Click ir daugelis kitų.

„Malalata“ kūrinys:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.