„Pinup Girls“ pristato karštą vaizdo klipą „Opa opa“

„Pinup Girls“ dainininkės Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė nesibaimina greitai rudenėjančio oro ir gyvena karštos vasaros prisiminimais. Du kartus apsilankiusios Azerbaidžane, surengusios daugiau nei 100 koncertų per tris mėnesius Lietuvoje atlikėjos nepamiršta ir savo grupės gerbėjų.

"Paprastos, šiek tiek pakvaišusios merginos, kurios myli savo darbą ir nebijo būti savimi“, - taip save pristato „Pinup Girls“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
"Paprastos, šiek tiek pakvaišusios merginos, kurios myli savo darbą ir nebijo būti savimi“, - taip save pristato „Pinup Girls“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-02 11:11, atnaujinta 2018-01-22 04:02

Šiandien, „Pinup Girls“ draugams ir klausytojams įteikiama dar viena dovana – naujas vaizdo klipas „Opa opa".

„Tai – visai kitoks mūsų ir „Cousins Company“ darbas. Norėjome parodyti, kokia buvo mūsų vasara: su daug darbų, šiek tiek nuotykių, milijonu linksmybių, gera nuotaika ir puikiais tarpusavio santykiais“, – sako V.Sutkutė.

Pritardama kolegei, S.Nainė pamini, kad šiame klipe labiausiai norėjosi akcentuoti emocijas ir norą parodyti tikrąjį dainininkių gyvenimą: „Tie, kurie seka mūsų grupę socialiniuose tinkluose, ateina į mūsų koncertus ir bendrauja su mumis, žino, kad esame paprastos, šiek tiek pakvaišusios merginos, kurios myli savo darbą ir nebijo būti savimi“.

„Pinup Girls“ kviečia žiūrėti, vertinti dar kartą grįžti į karščiu alsuojančią vasarą:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.